08 / 05 / 2024

paladyum beytepe lansmanı

paladyum beytepe lansmanı

Temeli 2012 Temmuz'unda atılan Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi ‘’Paladyum Beytepe’’de satışlar, basın lansmanının ardından başladı. 380 bin liradan başlayan fiyatlarla lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan 20 daire ilk gün satıldı.

Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım'da! 380 bin TL'ye!

Uzaltaş İnşaat'ın projesi Paladyum Beytepe'nin lansmanı 25 Kasım Pazar günü yapılıyor. Projede ilk 20 konut için yüzde 7 indirim uygulanıyor...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Avend Beytepe'nin lansmanı yapıldı!

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanı yapıldı. 

Duru Beytepe'de lansman dönemine özel kampanya!

Tona Yapı ve Safe İnşaat kalitesiyle hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde lansman dönemine özel bir kampanya başladı. 

MiaVita Beytepe 22 Nisan'da satışta!

Ankara Beytepe’de inşa edilen MiaVita Beytepe Projesi, 22 Nisan’da gerçekleştireceği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluşuyor. 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Renapark Beytepe lansman tarihi!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1'den dubleks 7+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Renapark Beytepe lansman tarihi 30 Mayıs Cumartesi günü olarak belirlendi.

Beytepe Allora'da ticari alanların lansmanı bu yaz olacak!

BEYTEPE bölgesinde son yıllarda önemli gelişim yaşandığını belirten Allora konut projesi ortaklarından Muhanver Gözüm, bu gelişimin yatırımcıların da dikkatini çektiğini söyledi.

Düşük faiz inşaat sektörünü hareketlendirecek!

Paladyum Beytepe de dahil olmak üzere lüks konut ve modern iş merkezlerine imza atan Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, faizlerin konut alımları için önemli etkenlerden olduğunu kaydetti.

Ankara'nın ilk çevreci konut projesi: Paladyum Beytepe!

ANKARALI sektör temsilcileri, Baskentliler'in yüksek katlara ilgi gösterdiğine dikkat çekerek özellikle en üst katların satışında sıkıntı yaşandığını belirtti...

Paladyum Beytepe'de yüzde 13 indirim!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı...

Ankara Paladyum Beytepe'de bayram kampanyası başladı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Paladyum Beytepe'de bayrama özel yüzde 13 indirim!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Paladyum Beytepe’de bayram kampanyası!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olmaya aday!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

paladyum beytepe lansmanı Haberi

paladyum beytepe lansmanı


Lansmana yoğun ilgi gösteren Başkent'in tanınmış simaları, satış ofisinin bulunduğu binada bire bir ölçülerde oluşturulan örnek daireyi de ilk kez görme fırsatını yakaladı. 


Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, lansmanda yaptığı konuşmada, Paladyum Beytepe’nin Başkent’in çevre dostu ilk konut kulesi olacağını, çevre aydınlatmasında güneş enerjisi, bahçe sulamasında da atık suların kullanılacağını bildirdi.


Projenin uygulandığı Beytepe’deki İncek Bulvarı’nın Ankara’nın en uzun bulvarı olduğunu, yeni konut projelerinin bu bulvarda hayata geçirildiğini anlatan Ünal Pala, yakın gelecekte bu bölgenin  İstanbul’daki Bağdat Caddesi’nde olduğu gibi dünya markalarının buluşma noktası olacağını kaydetti.


Projenin 3 bloktan oluştuğunu, A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesinin yer alacağını belirten Ünal Pala,  C bloğun ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap...