02 / 05 / 2024

palandöken 1071 projesi

palandöken 1071 projesi

İzmir’deki en büyük dönüşüm uygulaması olacak olan Gaziemir Sosyal Konutlardaki kentsel dönüşüm projesi içinde düğmeye basıldı.

Erzurum Palandöken TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Palandöken 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Palandöken sosyal konut projesi... 

TOKİ Palandöken Malmeydanı 2. Etap'ta teslimler sona eriyor!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap Projesi kapsamında yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzurum Palandöken'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplam 1.410 adet konutun yer aldığı TOKİ Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Palandöken Malmeydanı Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 102 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Palandöken Malmeydanı sözleşme tarihleri!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor.

Palandöken İnşaat bu yıl sonuna kadar 3 bin konut üretecek!

Palandöken İnşaat, Türkiye ve İzmir için nitelikli projelere devam ediyor. Palandöken İnşaat'ın İzmir'de süren iki projesi bulunuyor.

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap 89 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için başvurular bugün başladı..

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları!

TOKİ'nin Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Emeklilere Özel olarak inşa edilen 403 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları ne zaman sona erecek?

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 3+1 emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası!

TOKİ'nin Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde toplamda 529 adet kuralı olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap 2017 kurası ne zaman?

palandöken 1071 projesi Haberi

palandöken 1071 projesi


İzmir Karabağlar’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi Palandöken 1071’de hızla sona yaklaşılırken, 500 konuttan oluşacak ve İzmir’deki en büyük dönüşüm uygulaması olacak olan Gaziemir Sosyal Konutlardaki kentsel dönüşüm projesi içinde düğmeye bastı.


Karabağlar’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi Palandöken 1071, projesinde artık sona doğru yaklaşıldı. Öte yandan, Gaziemir Sosyal Konutlardaki kentsel dönüşüm içinde müjde geldi. 500 konuttan oluşacak ve İzmir’deki en büyük dönüşüm uygulaması olacak olan Gaziemir Sosyal Konutlardaki kentsel dönüşüm projesi içinde hazırlıkların başladığı belirtildi. Düzenledikleri toplantılarla bölgedeki vatandaşları bilgilendirdiklerini ve 3’te 2 çoğunluğa ulaştıklarını belirten Palandöken Hakbir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, proje seçim aşamasına geldiklerini söyledi. 1 Ekim’de yürürlüğe girecek Yeni Planlı Tip İmar Yönetmeliği hakkında da bilgi veren Ünal, 30 Haziran’da sona eren kentsel dönüşümde...