29 / 04 / 2024

Palandöken İnşaat bu yıl sonuna kadar 3 bin konut üretecek!

Palandöken İnşaat bu yıl sonuna kadar 3 bin konut üretecek!

Palandöken İnşaat, Türkiye ve İzmir için nitelikli projelere devam ediyor. Palandöken İnşaat'ın İzmir'de süren iki projesi bulunuyor.



Kurulduğu 1986 yılın dan bu yana 10 binden fazla konut üreten, kamuda birçok başarılı projeye imza atan Palandöken İnşaat, Türkiye ve  İzmir  için nitelikli projelere devam ediyor. Palandöken İnşaat'ın İzmir'de süren iki projesi bulunuyor. 


Bugüne kadar ürettikleri tüm projelerin odağında insanın  bulunduğunu kaydeden Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, "Tekirdağ Şarköy'de başladığımız inşaat üretimimize İşbankası personeline yönelik bin 400 adetlik kışlık konut yapımıyla devam ettik, inşaatımız sürerken gelen talepler üzerine bin 500 ve bin 600 konutluk iki yeni daha projeye başladık. İstanbul'da bu süre içinde yaklaşık 5 bin adet konut ürettik. İzmir'de beton santralimizi faaliyete geçirdik. Kuşadası'nda Kadınlar Plajında 24 adet tripleks villa inşa ettik. Son dönemde ise kentsel dönüşüme yönelik projelere yöneldik" şeklinde açıklamalarda bulundu.


İlk kentsel dönüşüm projelerini Vatan mahallesinde 90 konutluk bir projeyle yaşama geçirdiklerine değinen Binali Ünal, kentsel dönüşümde güvenin çok önemli olduğunu vurguladı. Hali hazırda proje aşamasında bulunan 500 konutluk bir çalışmaları olduğunu hatırlatan Ünal, yıl sonuna kadar 2 bin 500 - 3 bin konut üretmeyi planladıklarını açıkladı. 


Yeni Asır 


Geri Dön