14 / 05 / 2024

palandöken kış turizmi

palandöken kış turizmi

Dört yıl önce Erzurum'da yapılan Kış Oyunları, Avrupalı kayak tutkunlarını Palandöken'e çekti. Xanadu Snow White Oteli'nin sahibi Can Dikmen, "Özellikle Polonyalı turistin ilgisi büyük" dedi..

Kış turizminde Palandöken marka oldu!

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak " Konaklı ile Palandöken arasında teleferik bağlantısını sağlarsak ben hiçbir yerin burayla yarışacağını düşünmüyorum. İkisinin arası yaklaşık 20 kilometre " dedi.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Erzurum Palandöken'de 23.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan 4 arsayı toplam 23 milyon 343 bin 705 TL muhammen bedelle satıyor.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Erzurum Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı 9 milyon 346 bin 392 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Bendevi Palandöken: Kira stopajı sıfırlanmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en çok güçlük çektiği konunun kira stopajı olduğuna dikkat çekti. Palandöken, konuya ilişkin bir öneride bulundu.

Bendevi Palandöken: Çoğu esnafımız iş yeri kirasını ödeyemiyor!

Bendevi Palandöken, esnafın takipte olan kredilerinin yapılandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. "Esnafın büyük çoğunluğu yüzde 30 kapasiteyle çalışıyor" diyen Palandöken, çoğu esnafın kirasını ödeyemediğini belirtti...

Bendevi Palandöken: Esnafın kira borçları için yeni kredi paketi hazırlanmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Ödenemeyen çek, senet ve kira borçları için yeni bir kredi paketi hazırlanmalı" dedi...

Bendevi Palandöken: Esnafın kiraları için kredi desteğine ihtiyaç var!

Bendevi Palandöken, küçük esnaf için kredi desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Palandöken, esnafın kirasını ödeyemediğini belirterek, "Kredi desteği şart" dedi...

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Palandöken'de 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken M. Solakzade Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 969 bin 120 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken 1. Etap TOKİ başvuru tarihleri!

En düşük konut bedelinin 186 bin 902 TL olarka belirlendiği TOKİ Erzurum Palandöken 1. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

palandöken kış turizmi Haberi

palandöken kış turizmi

Son dönemde kış turizminde yıldızı parlayan Palandöken, Polonyalı akınına uğradı. 2014'te 4 bin 500 Polonyalı turisti ağırlayan Palandöken'e bu yıl ülkeden 6 bine yakın kayakçı bekleniyor. ETF Turizm/Xanadu Snow White Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen, Palandöken'in kış turizminin merkezi haline gelmeye başladığını söyledi. Dikmen, "Dört yıl önce Erzurum'da yapılan Kış Oyunları'yla bölge tanındı. 2019 Avrupa Gençlik Kış Olimpik Festivali'nin (EYOF) ev sahipliğinin kazanılmasıyla yurtiçi ve dışındaki bilinirliğini artırdı" dedi. Palandöken'in özellikle Polonyalı turistlerin gözdesi haline geldiğini vurgulayan Dikmen, bunu Rus, Ukrayna, İran ve Ortadoğu pazarından gelen turistlerin takip ettiğini ifade etti. Erzurum'a gelen yabancı turistin yüzde 40'a yakınını otellerinde ağırladıklarını vurgulayan Dikmen, "2011-2012 sezonunda açtığımız otelimiz çok geçmeden bölgenin gerek fiziksel gerekse hizmet açısından en iyi bilinen işletmelerinden biri...