09 / 05 / 2024

palladium tower ofisleri

palladium tower ofisleri

2014 yılında teslimlerinin gerçekleşeceği Palladium Tower Ofisleri'nde minimum fiyat 895 bin dolar. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 3 indirim yapılıyor...

Tahincioğlu Palladium'da fiyatlar 895 bin dolardan başlıyor!

Palladium Tower projesi 180 metre uzunluğunda 1 blok halinde tasarlandı. Projede yer alan ofisler 2014 yılında teslim edilecek...

Ataşehir Palladium Tower 2014'te teslim! 895 bin dolar!

Palladium Tower projesi Feng Shui felsefesine göre tasarlandı. 2014 yılında teslim edilecek olan projede yer alan ofislerin fiyatları 895 bin dolardan başlıyor...

Palladium Tower Ataşehir'de fiyatlar 890 bin dolardan başlıyor!

2014 yılının tamamlanması planlanan Palladium Tower projesinde yer alan ofislerin büyüklüklleri 180 metrekareden başlıyor. Proje Ataşhir'de yükseliyor...

Ater Tower Ofisleri 502 bin TL'den satışta! Yeni Proje!

İzmir Bayraklı'da 30 katlı tek blok şeklinde yükselen Atertower, Atergrup imzayla inşa ediliyor. Proje 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. İşte detaylar ...

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

Regnum Sky Tower Ofisleri'nde hibrit teknolojisi kullanılıyor!

Ankara’da yeni nesil iş yaşamının öncüsü Regnum Sky Tower, “hibrit otoparkı” ve “hibrit şarj istasyonu” ile geleceğin bu hayati ihtiyacını şimdiden karşılıyor.

Palladium Tower, LEED Gold Sertifikası aldı!

Palladium Tower, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği alanında dünyanın en önemli sertifikası olan Leed Gold Sertifikası’nı çevresel, ekonomik ve sosyal pek çok kriteri sağlayarak almaya hak kazandı.

Ankara Regnum Sky Tower ofisleri bu ay sonu satışta!

Son yıllarda yapılan tüm araştırmalar, mutlu çalışanın, şirkete memnun müşteri kazandırdığını ortaya koyunca, şirketler de çalışanlarına rahat ve ferah bir ortam sağlayacak ofislere yönelme gösterdi.

Stephen Wiltshire'ın İstanbul resmi Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı!

Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle Türkiye'ye gelen "dahi bellek" lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ın beş günde resmettiği özel resim, Özcan Tahincioğlu tarafından Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanmış.

Tahincioğlu'nda ofisin payı yüzde 80'e çıktı!

Nitelikli ofis projeleri üreten Tahincioğlu, bitirdiği Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı ve Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam ediyor. Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e ç

Tahincioğlu projelerindeki ofis payını yüzde 80'e çıkarttı!

Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam eden Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e çıktı. Projenin 2016 yılının 2. çeyreğinde tamamlanmasının öngörülüyor.

Kozyatağı Rönesans Tower!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesine bağlı olarak yükselen Kozyatağı Rönesans Tower, ilk platinum serfitikalı ofis projesi olarak anılıyor. A sınıf ofisleri içerisinde barındıran proje 12 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.

Palladium AVM’yi 5 günde yaklaşık 165 bin kişi ziyaret etti!

Tahincioğlu ’ nun Palladium Tower açılışı nedeniyle Türkiye’ye davet ettiği, “dahi bellek” lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire ’ ın hafızasından çizdiği İstanbul resmi bitti...

Stephen Wiltshire Palladium'daki dev tuvali yarın tamamlayacak!

'DAHİ bellek' olarak tanınan İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle İstanbul'a geldi. . İngiliz sanatçı,Stephen Wiltshire Palladium'daki dev tuvali yarın tamamlayacak.

palladium tower ofisleri Haberi

palladium tower ofisleri

55 bin metrekare kiralanabilir alanın yer aldığı Palladium Tower projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 180 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor.


Palladım Tower projesinde tamamı peşin ödeme yapıldığında yüzde 3 indirim yapılıyor. Ataşehir'de konumlandırılan projede 24 aya kadar 0 faiz ile vade yapılıyor.


Palladium Tower 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede ofisler 895 bin dolar ile 1 milyon 585 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Yemekhanenin yer aldığı Palladium Tower Ofis projesinde spor merkezi,lobi, danışmanlık, güvenlik, bisiklet alanlar, kuru temizleme, kuaför, seminer ve toplantı salonları yer alıyor. Projede teslimler 2014 yılında gerçekleşecek.


444 4 846

0216 384 93 11

www.palladiumtower.com

Esra Nur...