18 / 05 / 2024

Palma Grup Pazarlama adres 

Palma Grup Pazarlama adres 

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan, Muhammed Yazar ve Salim Kadhim Za Al-Ruwaijhawi ortaklığında kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home Grup İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Çakar, Fatih Günay ve Habib Yalnız ortaklığında kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeshıl Ev Grup Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdıyeh Hajı Esfandıyarı tarafından kuruldu.

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan, Muhammed Yazar ve Salim Kadhim Za Al-Ruwaijhawi ortaklığında kuruldu.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Palma Grup Pazarlama adres  Haberi

Palma Grup Pazarlama adres 

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan, Muhammed Yazar ve Salim Kadhim Za Al-Ruwaijhawi ortaklığında kuruldu.

Palma Grup Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı. 2-Her türlü tıbbi malzeme üretimi, alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. 3-Her türlü tıbbi cam ve plastik malzemelerin üretimi, alımı...