16 / 05 / 2024

Palma Mobilya Metal İnşaat adres

Palma Mobilya Metal İnşaat adres

Palma Mobilya Metal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Uzun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özasiller İnşaat Hırdavat Metal Plastik Mobilya Ve Teknik Malzemeler San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Buçaklar tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Eyüpsultan'da Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Beysan1 İnşaat Metal Elektrik Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Beysan1 İnşaat Metal Elektrik Mobilya Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Sezer Yıldırım tarafından kuruldu.

Flo İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Flo İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından kuruldu.

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altay Arslan tarafından kuruldu.

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evitra İnşaat Mobilya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Çoban tarafından kuruldu.

Palma Mobilya Metal İnşaat adres Haberi

Palma Mobilya Metal İnşaat adres
Palma Mobilya Metal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Uzun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Palma Mobilya Metal İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane,...