18 / 05 / 2024

palmarina levent baktır

palmarina levent baktır

Palmarina Genel Müdürü Levent Baktır, Palmarina'yı 1 Mayıs'a kadar Palmarina'yı baştan aşağı yenileyeceklerini ifade etti...

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ın son etabı satışa çıktı. İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bade Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Özdemir ve Eyüp Baktır ortaklığında kuruldu.

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Saka Yapı Ürünleri Sanayi Dış ve İç Ticaret Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Saka Yapı Ürünleri Sanayi Dış ve İç Ticaret Anonim Şirketi Levent Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

5.Levent Evleri'nde 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

5.Levent Evleri'nde 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası devam ediyor. 5.Levent fiyat listesi 687 bin TL'den başlıyor...

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Levent Piriştina'dan İzmir Buca'ya yatırım müjdesi!

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

Gebze-İzmir Otoyolu Marmara Bölgesi'nin çehresini değiştirecek!

Ziraat Bankası Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ömer Baktır, Gebze-İzmir Otoyol Projesi’nin Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştireceğini söyledi.

Ziraat Bankası'ndan mega projelere 10 milyar dolarlık kaynak!

Ziraat Bankası Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Baktır, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Körfez Köprüsü, 3. havalimanı da dahil birçok mega proje için ayırdıkları toplam kaynağın 10 milyar doları aştığını söyledi.

palmarina levent baktır Haberi

palmarina levent baktır
Palmarina Genel Müdürü Levent Baktır, Palmarina'yı 1 Mayıs'a kadar Palmarina'yı baştan aşağı yenileyeceklerini ifade etti. Bakır, Doğuş Grup'un Başkanı Ferit Şahenk, Yalıkavakta'ki marinaya Gucci gibi lüks giyim markalarını ve Nusr-et gibi ünlü restoranlarını getireceğini söyledi. Baktır, Simi adasının en ünlü balık restoranlarından Manos'u yeni sezon için taransfer ettiklerini...