04 / 05 / 2024

Palmiye Evleri ne zaman teslim

Palmiye Evleri ne zaman teslim

Esenyurt Palmiye Evleri adres ve telefon numarası şöyle: Beylikdüzü Mevkii Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:15 Esenyurt-İSTANBUL - Palmiye Evleri Esenyurt satış ofisi: 0212 853 13 13

Alibeyköy 5. Levent Evleri ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Evleri ne zaman teslim?

Kartal Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

975 adet konuttan meydana gelen Kartal Manzara Adalar Evleri ‘nde 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Kartal Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Loft İncek Evleri ne zaman teslim?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilen İncek Loft Konutları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Loft İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan evler Medikule İstanbul’da yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Evleri ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Evleri ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 184 bin TL’den başlangıç gösterdiği Sur Yapı İlkbahar projesi Sur Yapı imzasıyla Sultabeyli'de inşa ediliyor. Peki İlkbahar Evleri ne zaman teslim edilecek?

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

828 adet konuttan meydana gelen İzmir Folkart Life Bornova ‘da satışlar devam ediyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal Evleri ne zaman teslim?

FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 2+1.5'dan 6+1.5' a kadar değişerek tasarlandı. Peki DKY Kartal Evleri ne zaman teslim?

Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 120 ay banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor. Peki Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim?

Dragos Adam Kule Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Dragos Adam Kule Evleri ne zaman teslim?

Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliği ile hayata geçirilen Nef Inİstanbul Evleri Topkapı’da inşa ediliyor. Peki Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinde restoranlar, SPA ve Fitness, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çarşı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından Kartal’da inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY Kartal'da toplam 331 adet daire bulunuyor. Peki DKY Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

Palmiye Evleri ne zaman teslim Haberi

Palmiye Evleri ne zaman teslim

Palmiye Evleri projesi 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde Önay Grup tarafından hayat geçiriliyor. İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılan Palmiye Evleri projesinde satışlar devam ediyor.


3 blok halinde yükselen Esenyurt Palmiye Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor.  Önay Grup Esenyurt Palmiye Evleri projesi 192 adet konuttan meydana geliyor.


Palmiye Evleri satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 853 13 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Esenyurt Palmiye Evleri projesinde sauna, buhar banyosu, toplantı salonları, fitness merkezi ve kapalı otopark yer alıyor.


Palmiye Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Önay Grup Palmiye Evleri ulaşım bilgileri şöyle:

Palmiye Evleri Esenyurt nerede?

Palmiye Evleri adres: Beylikdüzü Mevkii Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:15 Esenyurt-İSTANBUL


Önay...