29 / 04 / 2024

Palmiye Park Datça

Palmiye Park Datça

Datça'da Özil Karaincir Koyu'nda hayata geçirilen Palmiye Park Evleri projesinde 2+1'lerden 1; 3+1'lerden 4 ve 4+1'lerden ise 3 adet kaldı...

Palmiye Park Datça'da 250 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Eşsiz doğal güzelliklerin bir arada olduğu Datça'da yükselen Palmiye Park Datça projesinde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.

Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı!

Demir Group'un Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı. Projede inşaat çalışmaları sürüyor.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

Datça Hükümet Konağı park ve meydan olacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek , "İnsanlarımızın sağlıklı biçimde hizmet alabilmeleri gerekiyor" dedi

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılacak!

Datça'nın en önemli sorunlarının başında gelen hükümet konağı ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu hatırlatan Muğla Valisi Amir Çiçek, yıkılma riski bulunan Datça Hükümet Konağı'nın yıkılarak yerinin park ve meydan olacağını açıkladı.

2006 yılında Sur Yapı Dora Park satışa sunulmuş!

2006 yılında Sur Yapı'nın Ümraniye'de 43 dönüm arazide inşa ettiği Dora Park satışa sunulmuş. 1+1'den 5+1'e kadar farklı metrekare seçeneklerin bulunduğu sitedeki 43 dönüm alanın yüzde 90'ı yeşil alana ayrılmış.

Antalya Özdilek Park bayramda açık mı?

Antalya Özdilek Park hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Özdilek Park bayramda açık mı? Antalya Özdilek Park bayramda kaçta açılacak? Antalya Özdilek Park bayramda kaça kadar açık?

İstinye Park bayramda açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park bayramda açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

Yunanistan'daki kriz Datça'nın ticaret ve turizmini olumsuz etkiledi!

Simi Adası'ndan alışverişe gelen Yunanlıların ekonomik kriz nedeniyle yok olması, Muğla'nın Datça ilçesindeki ticaret ve turizmi olumsuz etkiledi. Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, krizin ilçe esnafını da etkilediğini söyledi.

Datça’nın yeni Başkanı Gürsel Uçar oldu!

Muğla Datça’da Şener Tokcan’ın istifası ile boşalan belediye başkanlığı koltuğuna Datça Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karar sonucu Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Uçar seçildi.

Çevreciler Datça'nın yapılaşma kurbanı olmasından korkuyor!

Datça, yapılaşma tehdidi altındaki alanlardan biri. Çevreciler ve sivil toplum kuruluşları Datça için hazırlanan projeyle, ilçede nüfusun patlayacağını, 77 koyun 28’inin bakirliğinin tamamen biteceğini, antik kente bile marina yapılacağını savunuyor

Datça Atıksu Arıtma Tesisi Terfi istasyonunu yenilendi!

MUSKİ ekipleri halk sağlığı ve daha verimli arıtma gerçekleştirebilmek için Datça Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) Terfi istasyonunu yeniledi. 2008 yılında devreye alınan terfi istasyonunun yıpranması nedeniyle istasyonda incelemelerde bulundu.

Palmiye Park Datça Haberi

Palmiye Park Datça

Denize 2 dakikalık mesafede Datça-Özil Karaincir Koyu'nda hayata geçirilen Palmiye Park Evleri projesinde 30 adet daire yer alıyor. Projede bulunan daire tipleri ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. 



Dubleks ve villalardan meydana gelen Datça Palmiye Park Evleri'nde 2 oda 1 salon evler, 250 bin liraya; 3 oda 1 salon evler, 340 bin liraya ve 4 oda 1 salon villalar, 400 bin liraya konut alıcılarına sunuluyor.



Palmiyepark'ta 2+1 evlerden 1 adet, 3+1 evlerden 4 adet ve 4+1 evlerden ise son 3 adet kaldı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.



Projede fitness salonu, havuz başı barlar, restourantlar, sauna ve otomatik olarak kendini temizleyebilen yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut...