09 / 05 / 2024

palmiye park villaları

palmiye park villaları

Datça'da denize yakın mesafede konumlandırılan Palmiye Park Tatil Köyü projesinde fiyatlar 250 bin liradan başıyor ve 400 bin liraya kadar yükseliyor... Projede mavi ve yeşil bir arada bulunuyor...

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.

İzmir Palmiye Park Fiora teslim tarihi!

İzmir Palmiye Park Fiora projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Palmiye Park Fiora Evleri'nde 156 daire bulunuyor...

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı!

Demir Group'un Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı. Projede inşaat çalışmaları sürüyor.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

palmiye park villaları Haberi

palmiye park villaları

Datça-Özil Karaincir Koyu'nda hayata geçirilen Datça Palmiye Tatil Köyü projesinde lüks villalar ve daireler satışta. Çam ağaçları arasında konumlandırılan proje kapsamında depreme dayanıklı konutlar yer alıyor.



Proje özellikleri;


-2 metre yükseklikte betonarme  temel

-Birinci sınıf malzemeler

-Kat kalorifer sistemi

-İşlemeli özel taş yapılar

-Çift duvar

-Mobese interkom görüntü sistemi

-Daireler arası konuşma sistemi

-Merkezi uydu sistemi

-Hazır mutfak

-Lake kapılar



Projenin sosyal alanları;


-Yarı olimpik yüzme havuzu

-Havuzbaşı bar ve restourant

-Sauna

-Fitness center

-24 saat güvenlik


Datça Palmiye Park Evleri, Datça'ya 17 kilometre, Marmaris'e 45 dakika, Dalaman Havaalanı'na 1 saat 45 dakika ve özel plaja 5 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Alışveriş merkezleri ve organik ürünler bulabileceğiniz manavlara yakın olarak  hayata geçirilen Palmiye Park Tatil Evleri'nde 100 metrekarelik 2+1 konutlar, 250 bin liraya; 140 metrekarelik 3+1 konutlar, 340 bin liraya ve 140 metrekarelik 4 yatak odalı 4+1 konutlar ise...