06 / 05 / 2024

Paltrow-Chris Martin evleri

Paltrow-Chris Martin evleri

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

Paltrow-Chris Martin New York'taki evini 10 milyon dolara satıyor!

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Paltrow ile Martin Los Angeles'ta karşı karşıya oturuyorlar!

Gwyneth Paltrow ile Chris Martin, evliliklerini sonlandırma kararı alsa da birbirlerinden ayrılamıyor! Paltrow, halen Martin ile 2012'de aldıkları Los Angeles'taki malikanede yaşarken; Martin de hemen karşı sokaktan satın aldığı eve taşındı.

Gwyneth Paltrow Londra'daki evini 7 milyon sterline satışa çıkardı!

İngiliz oyuncu Gwyneth Paltrow ve şarkıcı eşi Chris Martin önceki gün İngiltere'nin başkenti Londra'daki evlerini 7 milyon sterline satışa çıkardıklarını açıkladı. Ünlü çiftin taşınacağı haberi Belsize park beldesinde sevinç yarattı...

Gwyneth Paltrow 10.5 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow ve Coldplay Grubu’nun solisti olan eşi Chris Martin, İngiltere’nin başkenti Londra’dan sonra ABD’nin Los Angeles kentinde de malikâne aldı

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Paltrow-Chris Martin evleri Haberi

Paltrow-Chris Martin evleri

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin çifti, New York'ta sahibi oldukları apartman dairesini bir süre önce satışa çıkarmıştı. Daire için önce 14 milyon dolar ücret talep eden çift, emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle evlerini satamayınca 4 milyon dolarlık indirime gitmek zorunda kaldı. Çift, söz konusu daireyi 2007 yılında 5 milyon dolar ödeyerek satın almıştı.