09 / 05 / 2024

Palyatif Bakım Merkezi açılış

Palyatif Bakım Merkezi açılış

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Selçuk Devlet Hastanesi’nde “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı...

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Tepebaşı Yaşam ve Bakım Merkezi için imzalar atıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehirli hayırseverlerin işbirliğiyle kente değer katacak yatırımlar hızla artıyor. Bölgede yapımı planlanan Yaşam ve Bakım Merkezi’nin protokolü törenle imzalandı.

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Çanakkale'ye bakım merkezi ve okul inşa ediliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilite Merkezi ile Merkez Turgut Reis Ortaokulu yapım çalışmaları sürüyor.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

Palyatif Bakım Merkezi açılış Haberi

Palyatif Bakım Merkezi açılış

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Selçuk Devlet Hastanesi’nde hizmete giren Palyatif Bakım Merkezi’nde, özellikle kanser hastalarının yaşadığı sorunların en aza indirilmesi sağlanarak hastanın konforu artırılacak.


Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı 50 yataklı Selçuk Devlet Hastanesi’nde başta kanserle mücadele edenler olmak üzere hastaların konforunun artırılması amacıyla “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı.


Özellikle kanser hastalarının Ağrı, bulantı, kusma, halsizlik ve diğer şikayetlerinin giderilmesi, beslenme desteğinin sağlanması, hasta ve yakınlarına psikolojik ve sosyal destek sunulması ile hastanın konforu ve bakımı sağlanarak gerçekleştirilen “palyatif bakım” hastaların ömrünü uzatıyor. Hastaların yıllarına yaşam katmak için yola çıkan İzmir Kamu Hastaneler Birliği Güney Sekreterliği, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bozyaka...