03 / 05 / 2024

Pamidor mağazaları ne olacak

Pamidor mağazaları ne olacak

Bebek ve çocuk markası Pamidor iflas erteleme istedi. 50 mağazası bulunan Pamidor’a, mahkeme, kayyum ataması yaptı. 100 milyon cirolu şirkette 600 kadar kişi çalışıyor.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

GS Store mağazalarını kapattı!

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Pamidor mağazaları ne olacak Haberi

Pamidor mağazaları ne olacak

Pamidor Mağazacılık Hizmetleri Tic. Limited Şirketi, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca mahkemeye başvurma yoluna gitti. Şirket adına yapılan başvuruda, iflas erteleme kararı verilmesi durumunda, faaliyetlerin daha etkin bir biçimde sürdürülebileceği kaydedildi.


ŞİRKET BORCA BATIK

Şirketin borca batık olduğu belirtilen dava başvurusunda, mali dengesinin bozulmasına, ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeler gerekçe gösterildi.


KAYYUM DENETİMİNE TABİ

Davayı ele alan İstanbul Anadolu 5. Asliye Ticaret Mahkemesi şirkete kayyum ataması yaptı. Şirket yönetiminin alacağı kararlar, Mali Müşavir Hacı Göçerler’in denetimine tabi olacak.


TEMELİ 22 YIL ÖNCE ATILDI

Pamidor’un sahibi Ahmet Sevim, 20 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir isim. 1994 yılında, İstanbul Gültepe’de ihraç fazlası tekstil ürünleri satmaya başlayan Sevim, 2000’li yılların ortasından itibaren markalaşmaya ağırlık verdi.


50 MAĞAZASI BULUNUYOR

Ağustos 2008’de ilk Pamidor mağazası İzmir’de açıldı. Zamanla açılan mağaza...