14 / 05 / 2024

Pamir Albayrak

Pamir Albayrak

Finia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yılmaz Albayrak, Pamir Albayrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Yayalar Mahallesi, Alaka Sokak, 1 D Blok'ta kuruldu.

Albayrak Yiyecek İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Yiyecek İçecek Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Hakan Albayrak tarafından kuruldu.

Berat Albayrak evini taşıdı iddiası!

Korkusuz Gazetesi köşe yazarı Can Ataklı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın taşındığı iddiasını köşesinde kaleme aldı. 

Mehmet Doruk Pamir kimdir?

O.D.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1960 mezunu, mimar Mehmet Doruk Pamir kimdir? Mehmet Doruk Pamir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Doruk Pamir'in biyografisi...

Mimar Mehmet Doruk Pamir vefat etti! 

Mimar Mehmet Doruk Pamir hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Albayrak, Murat Albayrak ve Sultan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Berat Albayrak'ın istifa sessizliği sürüyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık koşullarını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. Saatler geçmesine rağmen hâlâ istifanın kabulüne ya da reddine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak: Son veriler ekonominin büyüme patikasına girdiğini destekliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, son verilerin, Türkiye ekonomisinin büyüme patikasına girmesini destekleyecek şekilde rotasında ilerlediğini gösterdiğini söyledi.

Berat Albayrak: Kalkınma Fonu girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın hizmetine sunuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bölgesel kalkınma, teknoloji ve inovasyon alanlarına destek vermeyi hedefleyen Kalkınma Fonu'nun girişimcilerin ve yatırımcıların hizmetine sunulduğunu duyurdu.

Berat Albayrak: 10 milyar TL'lik destek paketini devreye alıyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, turizm sektöründe koronavirüsün etkilerini azaltmak için 10 milyar TL'lik destek paketini devreye aldıklarını açıkladı.

Berat Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "YEP hedeflerimiz kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz" dedi.

Berat Albayrak: Sanayi üretimindeki artışta OECD'de 1, dünyada 2'nciyiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, sanayi üretimindeki artış ile ilgili, "OECD'de 1'inci, dünyada 2'nciyiz." ifadelerini kulandı.

Berat Albayrak Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 2021-2023 döneminin ekonomideki yol haritasını çizecek Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı.

Pamir Albayrak Haberi

Pamir Albayrak

Finia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yılmaz Albayrak, Pamir Albayrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Finia Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket'in amacı ve faaliyet alanı gayrimenkul sektöründe yatırımlar yapma, emlak geliştirme ve emlak yönetimi hizmetlerinin verilmesidir. Şirket'in amacı ve faaliyet alanı özellikle aşağıdaki biçimdedir; (a)      Yukarıda sayılan iktisadi amaç ve konusunun gerektirdiği bütün muamele ve işleri yapmak, (b)     Arsa, arazi, ofis, konut, iş merkezi ve buna benzer gayrimenkul mallar satın almak ve satmak, kiralamak, kiraya vermek, rehin almak, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırmak, ipotek almak, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırmak, portföyünde bulunan varlıklar üzerinde, üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek vermek, özel haller kapsamında üçüncü kişiler lehine tasarrufta bulunmak, irtifak, intifa,...