02 / 05 / 2024

pamir ile soyuer gayrimenkul haberleri

pamir ile soyuer gayrimenkul haberleri

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı.

Pamir Gayrimenkul İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Gayrimenkul İnşaat Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Basher Ahmad Şahab tarafından kuruldu.

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

İstanbul A sınıfı ofis arzı 3,36 milyon metrekareye ulaştı!

Türkiye Gayrimenkul Pazarı üzerine veri, analiz ve yorumları içeren ve her çeyrek dönem yayınlanan Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu yayınlandı. 2017 ikinci çeyreğinde İstanbul A sınıfı ofis arzı, bu çeyrekte pazara giren Nidakule Levent ile 3,36 milyon metrekareye ulaştı.

Pamir&Soyuer özel projelere de danışmanlık yapacak!

Arsa, ticari ve konut alanlarında gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmetleri veren Pamir&Soyuer, bu alanda dünyanın önde gelen firmalarından Knight Frank ve Douglas Elliman ile işbirliğine gitti.

Pamir & Soyuer Berlin'de 208 bin Euro’dan konut satıyor!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık Berlin'in önde gelen danışmanlık firmalarından ZIEGERT işbirliği ile konut projeleri satıyor. Minimum fiyatlar 208 bin Euro’dan başlıyor. İşte o projeler...

İş Kuleleri Kompleksi Kule 3 kiralanacak!

İş Kuleleri Kompleksi Kule 3'ün kiralama süreci başladı. Kirala işlemlerini Jones Lang Lasalle Gayrimenkul ile Pamir & Soyuer Gayrimenkul yürütecek.

DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı. En yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak Levent-Etiler bölgesinde 47 ABD dolar/metrekare/ay seviyesinde kaldı.

DTZ ve Cushman ile Wakefield birleşti!

DTZ Pamir ile Soyuer ve Cushman ile Wakefield Türkiye’deki operasyonlarına küresel birleşmeden önce olduğu gibi devam edecekler.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

Şişecam Beykoz arazisi satış sürecini DTZ Pamir&Soyuer Gayrimenkul ile yürütüyor!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Beykoz arazisinin satış ya da diğer yöntemlerle değerlendirilmesine ilişkin danışmanlık hizmetini DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. ile yürütmeye devam ediyor...

Şişecam Beykoz'daki arazisini satmaktan vazgeçti!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş, Beykoz'da bulunan arazisini ihale yolu ile satmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Şişecam bu kararı hizmet aldığı DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık ile birlikte aldı...

Şişe Cam Beykoz Paşabahçe arsalarını satışa çıkardı!

Şişe Cam Paşabahçe arsalarını satışa çıkardı. İstanbul Boğazı kıyısında bulunan arsalar, Şişecam tarafından üretim tesisi olarak kullanılmaktaydı. Söz konusu arsaların satışı için DTZ Pamir ve Soyuer’i görevlendirdi...

Ali Pamir kimdir?

DTZ Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir kimdir? Ali Pamir ve Firuz Soyuer DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş'yi ne zaman kurdu? İşte Ali Pamir'in biyografisi...

pamir ile soyuer gayrimenkul haberleri Haberi

pamir ile soyuer gayrimenkul haberleri

Türkiye Gayrimenkul Pazarı üzerine veri, analiz ve yorumları içeren ve her çeyrek dönem yayınlanan Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 

Türkiye ekonomisi 2016 ilk çeyreğine göre beklentilerin üzerinde bir artışla yüzde 5 büyüdü.  2017 Mart ayında, enflasyon 2008’den bu yana en kötü seviyesine yükselerek yüzde 11,29 olarak kaydedildi.

2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı. Pazara yeni giren ofis alanı ve görece az gerçekleşen yeni kiralama işlemi ile boşluk oranı Istanbul ana ofis bölgelerinde yüzde 15,4’ten yüzde 16,6’ya yükseldi.

İstanbul Ofis Pazarı

Talep ve Arz

2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı. Yeni arz pazara Levent Etiler bölgesinde girdi. 2016 ilk...