27 / 04 / 2024

Şişe Cam Beykoz Paşabahçe arsalarını satışa çıkardı!

Şişe Cam Beykoz Paşabahçe arsalarını satışa çıkardı!

Şişe Cam Paşabahçe arsalarını satışa çıkardı. İstanbul Boğazı kıyısında bulunan arsalar, Şişecam tarafından üretim tesisi olarak kullanılmaktaydı. Söz konusu arsaların satışı için DTZ Pamir ve Soyuer’i görevlendirdi...



Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (Şişecam), Paşabahçe’de (İncirköy) bulunan arsalarını satışa çıkardı. İstanbul Boğazı kıyısında bulunan arsalar, Şişecam tarafından üretim tesisi olarak kullanılmaktaydı. İstanbul Boğazı’nda, büyüklüğü ve konumu itibari ile dikkat çeken arsaların sahil yoluna yaklaşık 300 m cephesi bulunmaktadır, bir kısmı ise denize sıfır konumda yer almaktadır.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., sözkonusu arsanın satışı için DTZ Pamir ve Soyuer’i görevlendirdi.

 

Toplam 11 adet olarak belirlenen arsaların büyüklükleri 1.375 metrekare ile 34 bin 848 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

 

Emsal İnşaat alanının 0 ile 12.197 arasında farklılık gösterdiği gayrimenkullerin toplam inşaat alanı 117 bin 18 metrekare olarak belirlendi.

 

Gayrimenkullerin imarı turizm tesisi, tescilli yapı, otopark ve yeşil alan olarak belirlendi.

 

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. mülkiyetindeki Gayrimenkuller, bir bütün olarak, Şartname kapsamında, kapalı zarfla teklif alma ve açık artırma usulü pazarlık yolu ile satılacaktır. İlgililerin tekliflerini 31.01.2014 tarihine kadar iletmeleri gerekmekiyor. İhaleye ilişkin Şartname ve Gayrimenkuller’e ilişkin tanıtım dosyası, Mülk Sahibi’nin ilgili banka hesabına yapılacak 3.500 TL ödeme  karşılığı, DTZ Pamir ve Soyuer’den temin edilebilecek.

 

Web: https://pamirsoyuer.com.tr/


Geri Dön