09 / 05 / 2024

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat adres 

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat adres 

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Eba Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Adem Baran tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Szr Global Hurda Metal Paslanmaz Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Global Hurda Metal Paslanmaz Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Akdoğan tarafından kuruldu.

Raysa Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Raysa Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Dolmacı tarafından kuruldu.

Dirençler Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Özgül tarafından kuruldu.

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metal İstanbul Paslanmaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özkurt tarafından kuruldu... 

Kardelen Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karabıyık tarafından kuruldu. 

Denizim Metal Hurda Paslanmaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizim Metal Hurda Paslanmaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kurt tarafından kuruldu. 

Rota Grup Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Grup Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yeniyol tarafından kuruldu. 

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat adres  Haberi

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat adres 

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL a. Her türlü madeni eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak. c. Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak. e. Şirket her türlü madeni halka, kanca, zincir, civata, vida, somun, rondela cinsinden her türlü bağlantı elemanlarının imalatı, alım satımı,...