10 / 05 / 2024

Pamucak kanalizasyon yatırımı

Pamucak kanalizasyon yatırımı

Selçuk Belediyesi, birçok büyük otel ve pansiyonun bulunduğu Pamucak'ta bugüne kadar hayata geçirilemeyen kanalizasyon sistemini yapmak için harekete geçti. Proje ile ilgili çalışmalar 2015 yılında başlayacak

Pamucak'a 33 milyon liralık kanalizasyon yatırımı!

Selçuk Belediyesi, birçok büyük otel ve pansiyonun bulunduğu Pamucak ' ta bugüne kadar hayata geçirilemeyen kanalizasyon sistemini yapmak için harekete geçti. Çalışmalar 2015 yılında başlayacak...

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Antalya Korkuteli'ne 8.2 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nde kanalizasyon seferberliğini sürdürüyor. ASAT ekipleri, Korkuteli’nin Uzunoluk, Karşıyaka ve Yenimahallelerine 8 milyon 200 bin TL'lik altyapı yatırımı yapıyor.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

Altınordu'da 33.5 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapılıyor!

‘101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi’ 33 milyon 570 bin TL’lik değeriyle bugüne kadar Altınordu’da yapılan en büyük altyapı yatırımı olacak

OSKİ'den Ordu Topçam'a yatırım atağı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ordu ilinin dört bir köşesinde sürdürdüğü yatırım faaliyetlerine Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesi’nde devam ediyor.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Malatya Kuluncak’a 8.4 milyon TL’lik dev yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kuluncak İlçesi'ne 8,4 milyon TL'lik dev yatırım yapılıyor.

Bursa Yenişehir'e 100 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

AK Parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl, “Bugüne kadar yaptığımız 50 milyon liraya mal olan atık su arıtma tesisi, 61 köy ve ilçe merkezinde yapılan kanalizasyon hatları, içme suyu hatları ve üst yapıdaki asfaltlama çalışmaları ile birlikte yerin altına 100 milyon liralık bir yatırım yaptık.''dedi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü’ye 45 milyonluk yatırım!

Ferizli ve Söğütlü’ye yapılacak altyapı yatırımı için protokoller imzalandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Ferizli ve Söğütlü ilçelerimize 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edeceğiz.” dedi.

Pamucak kanalizasyon yatırımı Haberi

Pamucak kanalizasyon yatırımı


Selçuk Belediyesi, birçok büyük otel ve pansiyonun bulunduğu Pamucak'ta bugüne kadar hayata geçirilemeyen kanalizasyon sistemini yapmak için harekete geçti. Çalışmalar 2015 yılında başlayacak.


Otellerin ve pansiyonların bulunduğu, 14 kilometrelik sahil şeridine sahip olan Selçuk'a bağlı Pamucak'ta, yıllardır eksikliği hissedilen kanalizasyon sistemi kuruluyor. 30 milyon lirayı aşması beklenen proje için Selçuk Belediyesi yetkilileri önce İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU'yla görüştü. Alanın turizm alanı olması nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanlığı'yla bir araya gelen yetkililer kanalizasyon sistemi inşaatının başlamasıyla birlikte aynı bölgeye sokak aydınlatması, yaya yolu ve bisiklet yolu yapılmasının sözünü aldı. 2015 yılında hayata geçirilecek sistem ÎZSU'nun arıtma tesisine bağlanacak. 

Pamucak'ta en büyük sorunun kanalizasyon sisteminin olmaması olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Kanalizasyon sistemi yok, böyle bir şey olamaz. Otellerin...