18 / 05 / 2024

Pamukkale Belediyesi kapalı pazar yeri töreni

Pamukkale Belediyesi kapalı pazar yeri töreni

Pamukkale Belediyesi, Uzunpınar mahallesinde, 450 bin lira maliyetle bin 250 metrekarelik kapalı pazar yerini hizmete sundu. Her mahalleye eser bırakmaya çalıştıklarını aktaran Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "68 mahallemizde durmadan çalışıyoruz" dedi

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Domaniç Belediyesi kapalı işletmelerden kira almayacak!

Domaniç Belediyesi, kiracısı olan işletmelerden kapalı oldukları süre boyunca ücret almayacak, diğer kapalı işletmelere de para yardımında bulunacak.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi kapalı pazar yeri töreni Haberi

Pamukkale Belediyesi kapalı pazar yeri töreni

Şehir merkezine 40 kilometreyle en uzak mahallerden birisi olan Uzunpınar'a Pamukkale Belediyesi'nden bir yatırım gerçekleştirildi. Otoparkı, 4 adet dükkanı, mescidi, zabıta odası, tuvaletleri ve bin 250 metrekare alanıyla bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek modern pazar yeri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Murat Bekir Ege,AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ile Uzunpınar mahalle halkının katıldığı törenle açıldı. 


TOPLAMDA 1 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Her mahalleye eser bırakmaya çalıştıklarını...