18 / 05 / 2024

pamukkale Çetin Gökdel

pamukkale Çetin Gökdel

Denizli Pamukkale'de alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavga sırasında ev sahibini tüfekle vurarak öldüren zanlı tutuklandı...

Doların gözü döndü durmuyor! Kızgın boğa gibi 35 TL'ye fırlayacak!

Son günlerde dolar kurunda yaşanan yükseliş trendi ekonomi çevrelerinde endişe yaratmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist Çetin Ünsalan, bu yükselişin daha da devam edeceğini ve dolar kurunun 35 TL'ye kadar çıkabileceğini iddia etti. 

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Çetin Kaymaz tarafından kuruldu.

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Altın bozdurmak isteyenler dikkat! Dr. Artuğ Çetin altın fiyatlarının uçacağı o tarihi verdi!

Dolarda yaşanan artış ile beraber gram altın fiyatları güçlü duruşunu sürdürüyor. Bunun üzerine Dr. Artuğ Çetin, altın fiyatlarının fırlayacağı tarihi verdi! İşte Dr. Artuğ Çetin tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Otobüs bileti fiyatları zam şampiyonu oldu! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Çanakkale Truva... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Haziran ayının zam rekortmeni otobüs bileti fiyatları oldu! İstanbul Ticaret Odası'nın açıklamasına göre Haziran ayında otobüs bileti fiyatları yüzde 33,08 oranında arttı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

pamukkale Çetin Gökdel Haberi

pamukkale Çetin Gökdel

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Pazartesi günü Pamukkale'nin Karşıyaka Mahallesi'nde Çetin Gökdel'in (60) öldürülmesine ilişkin soruşturma başlattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cinayet zanlısı Hasan D'nin (42) olay günü aynı zamanda bacanağı olan Gökdel'i tüfekle öldürdükten sonra kaçtığını tespit eden ekipler, zanlıyı Manisa'nın Salihli ilçesindeki kardeşinin evinde yakaladı.

Zanlının ifadesinde, Çetin Gökdel'i "namus meselesi yüzünden öldürdüğünü" söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 19 Mart'ta, Çetin Gökdel ile kiracısı olan bacanağı Hasan D. arasında alacak meselesi nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş, Hasan D, yanındaki tüfekle Gökdel'i ateş ederek öldürmüştü. Katil zanlısı drone ile aranmasına rağmen...