29 / 04 / 2024

pamukkale değirmenönü caddesi

pamukkale değirmenönü caddesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Gürlesin, İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını söyledi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

EYT'lilerin maaş hesabı rakam rakam açıklandı! EYT'liler kaç lira maaş alacak? Hemen siz de bakın!

EYT'liler maaşların nasıl hesaplanacağını ve kaç lira maaş alacaklarını merakla araştırmaya başladı. EYT'lilerin maaş hesabı rakam rakam açıklandı! EYT'liler kaç lira maaş alacak? Hemen siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot gübre desteğinin nakit olarak ödeneceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetleri bir arada sunan Tümosan fiyatları merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

pamukkale değirmenönü caddesi Haberi

pamukkale değirmenönü caddesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, Belediye Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ve yüklenici firma yetkilileri ile çalışmanın yürütüldüğü sokakları gezerek, bilgi aldı.


Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Gürlesin, "Şu anda Karahayıt, Akköy, Gölemezli, Uzunpınar, Gözler, Eymir, Haytabey, Kurtluca, Irlıganlı, Yeniköy, Korucuk, Kale, Zümrüt, Zeytinköy ve Cankurtaran mahallerimizde bir çok noktada yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımız sürüyor. Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla...