15 / 05 / 2024

Pamukkale Ekspresi sefer saatleri

Pamukkale Ekspresi sefer saatleri

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek.

Pamukkale Ekspresi yeniden seferlere başladı!

Denizli-İstanbul arasında demiryolu ile ulaşımı sağlayan ve Eskişehir ile Denizli arasındaki yol yenileme çalışmaları nedeniyle 7 yıl önce seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin tekrar seferlere başladı

Pamukkale Ekspresi yarın seferlerine başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos'ta seferlere başlayacak!

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos itibarıyla Ankara-Tahran arasında karşılıklı olarak haftada bir gün sefer yapacak, seyahat süresi yaklaşık 57 saat olacak. 

Pamukkale yolunda mülk sahibi olduklarını iddia eden 15 kişi yolu kapattı!

Daha önce iki kez plastik kasalarla Pamukkale yolunu kapatan bir grup, karayolunu bu sefer de briketlerle duvar örerek kapattı.

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Ayhan Sefer Üstün: Sakarya'daki askeri tesisler taşınmalı!

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, askeri tesislerin şehir merkezinde olmasının yeni modern dünyaya uygun bir durum olmadığını söyledi.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Pamukkale Aşağışamlı'da altyapı çalışmaları başladı!

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Pamukkale İlçesi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemek için çalışmalara başladı.

Denizli Pamukkale'nin altyapısına neşter!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Pamukkale ilçesinin Uzunpınar Mahallesi’nde yaşanan alt yapı ihtiyacını gidermek için çalışma başlattı.

TCDD'nin Pamukkale arsası özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Denizli Pamukkale ilçesi, Pınarkent mahallesinde bulunanarsayı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 965 bin TL bedelle Ateş Gayrimenkul Pazarlama 'dan geldi

Denizli Pamukkale'de 4.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Denizli 1. İcra Dairesi, Denizli Pamukkale İlçesi'nde yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 884 bin 530 TL olarak belirlendi.

Denizli Pamukkale Mermer Fabrikası icradan 5.4 milyon TL'ye satılıyor!

Acıpayam İcra Dairesi, Denizli Acıpayam'daki Pamukkale Mermer Fabrikası'nı satışa çıkardı. Satış bedeli 5 milyon 412 bin 571 TL olan fabrikanın ihalesi 1 Eylül'de başlayacak.

Pamukkale Ekspresi sefer saatleri Haberi

Pamukkale Ekspresi sefer saatleri

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 pulman, 1 yemekli vagondan oluşan Pamukkale Ekspresi, yeni saatleriyle hizmet verecek. Buna göre, Denizli-Eskişehir seferinde, kalkış 07.10, varış 15.34 saatlerinde; Eskişehir-Denizli seferinde kalkış 10.25, varış 18.59 saatlerinde olacak.


Pamukkale Ekspresi için bilet satışları TCDD gişelerinden, "http://www.yolcu.tcdd.gov.tr" internet adresinden ve TCDD çağrı merkezinden ve bilet satış acentalarından...