03 / 05 / 2024

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi ne zaman açıldı

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi ne zaman açıldı

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi hizmete açıldı. Pamukkale'nin Karahayıt bölgesinde TÖKİ'nin kentsel dönüşüm çalışmaları yürüttüğü mevkide 3 yıl önce başlanılan ve tamamlanan projeyle bölgede sağlık turizminin canlandırılması hedefleniyor

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale'nin Karahayıt bölgesinde TOKİ'nin kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüttüğü mevkide 3 yıl önce başlanan " Termal Tıp Merkezi " projesi tamamlandı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Pamukkale'de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi açılacak!

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurulması ve sağlık turizmi yatırımları için düşünülen plan yolda...

Pamukkale'de Kent Ormanı projesi hayata geçirilecek!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki kırmızı suyuyla ünlü termal sağlık merkezi olan Karahayıt'a 1 milyon 782 bin liraya mal olacak Kent Ormanı projesi hayata geçiriliyor.

Pamukkale, sağlık turizmine ön plana çıkacak!

Pamukkale, sağlık turizminde ön plana çıkmayı hedefliyor. İlçede "termal tedavi ve kür merkezi" tedavisi veren özel bir tıp merkezi, Azerbaycan Sağlık Bakanlığının ihalesini kazanarak 5 yıllık protokol imzaladı

TOKİ, Pamukkale'de termal kent kurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi ne zaman açıldı Haberi

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi ne zaman açıldı


Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Pamukkale'nin Karahayıt bölgesinde TOKİ'nin kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüttüğü mevkide 3 yıl önce başlanan "Termal Tıp Merkezi" projesi tamamlandı. 

Pamukkale'de, 2 bin 500 yıl öncesinde termal tedavi merkezi olarak kullanıldığı belirtilen bölgeye yapılan 6 milyon liralık yatırımla sağlık turizminin tekrar canlandırılması hedeflendi. Projenin tamalanmasının ardından açılışı yapılan merkezde kırmızı ve beyaz su ile sadece fizik tedavide değil, kaplıca tedavisiyle, bölgeye has çamuru kullanarak dermatoloji, dahiliye, nöroloji gibi branşlarda da yerli ve yabancı hastalara sağlık hizmeti veriliyor. TOKİ'nin, bölgede kentsel dönüşüm projesiyle yeni konut ve pansiyon alanları inşa edilirken kür parkları, orman içinde ve Çüriik Su Vadisine bakan yürüyüş ve rekreasyon alanları oluşturuluyor. Ayrıca termal su dağıtım hatları ve yol, çevre düzenlemesi gibi birçok altyapı çalışması da yürütülüyor. 

-...