17 / 05 / 2024

pamukovaya tesis mi inşa edilecek

pamukovaya tesis mi inşa edilecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe alanında hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Cihangir'deki Roma Parkı’na sosyal tesis mi yapılıyor?

Cihangir’de altında tarihi eserler bulunduğu için Roma Parkı olarak adlandırılan Sanatkarlar Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘Cihangir Sosyal Tesisi İnşaatı’ başlatıldı.

Çamlıca Tepesi'ne turistik tesis mi yapılacak?

Sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Çamlıca'da inşaatı devam eden cami inşaatı çevresinde 56 dönümlük alanın turistik tesis alanı olarak tahsis edildiği iddia edildi. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin açıklama yaptı.

Rolls Royce Türkiye'de tesis mi kuracak?

2023'te göklerde olacak milli savaş jeti projesine bir talip de İngiltere'den geldi. Uçak motoru üreticilerinden Rolls Royce, projenin parçası olursa 2025'te üretim tesisi kuracak.

Galatasaray Üniversitesi için restorasyon kampanyası başlatıldı!

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

GS Üniversitesi'nin yanan binası turistik tesis mi olacak?

İki buçuk sene önce çıkan yangında hasar gören GS Üniversitesi binasının restore edilmesi için çağrı yapılıyor. Bildiride "Restorasyonun bugüne kadar yapılmamış olması, acaba burası da turistik tesis mi olacak?" sorusunu akıllara getiriyor.

Bursa Orhangazi Kalesi sosyal tesis mi oluyor?

Bursa’da yıllardır atıl durumda bekletilen Orhangazi Kalesi, yapılacak çalışmalarla yeniden hayat buluyor. 75 bin metrekare alana sahip Orhangazi Kalesi yapılacak düzenlemelerden sonra, sosyal tesis olarak hizmet verecek.

Zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

TBMM'ye sunulan ve onay bekleyen yeni kanun tasarısı ile zeytinlik alanlarda yapılaşma yasağı kaldırılarak bu alanlarda tesis yapımı ve işletimine izin veriliyor. Peki, zeytinlik alanlarda madencilik mi yapılacak?

Kadıköy Life Dergisi: Selimiye Kışlası otel ve kongre merkezi mi oluyor

Kadıköy Life Dergisi, 44.üncü sayısına Selimiye Kışlası otel ve kongre merkezi mi oluyor söylentilerini kapak konusu seçti

Tesis yönetimi sektörü gayrimenkul sektörüyle 3 yıl içinde 10 milyar liraya ulaşacak!

Binalarda enerji hizmetlerinden valeye kadar, temizliğinden korunmasına kadar akla gelebilecek tüm hizmetleri sunan tesis yönetimi şirketlerinin sayıları da giderek artıyor. Sektörün genel beklentisi ise hızla büyüyen gayrimenkul sektörü ile birlikte tes

Tanrıya Giden Yolda Karşılaştıklarım: Bilim ve İnanç Birlikte Olabilir mi Çıktı!

Yaşar Özkan'ın Tanrı'ya Giden Yolda Karşılaştıklarım: Bilim ve İnanç Birlikte Olabilir mi isimli kitabı çıktı

Bursa'da satılık 2 turistik tesis alanı! 49 milyon 64 bin TL'ye!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Osmangazi Sarımeşeler'de 2 parsel turizm tesis alanı arsasını satışa çıkardı

Kütahya'da tıbbi atık tesis yaptırılarak 10 yıl kiraya verilecek!

Kütahya Yerel Yönetimler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanlığı, tıbbi atıkların toplanması ve tıbbi tesis sterilizasyon tesis binasını yapılarak 10 yıl işletilmesi için ihale düzenledi

pamukovaya tesis mi inşa edilecek Haberi

pamukovaya tesis mi inşa edilecek


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe alanında hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 30 dönümlük alana kazandırılacağı daha önce duyurulan yatırımın ihalesine 15 Temmuz Cuma günü çıkacaklarını ilan eden Başkan Toçoğlu, ihalenin ardından bölgede çalışmaların derhal başlatılacağı bilgisini paylaştı.


İhale 15 Temmuz’da

Toçoğlu, “Pamukova’ya bu projemizin müjdesini çok kısa bir süre önce verdik. Proje çalışmalarımız o günden bu yana devam etmekteydi. Bugün geldiğimiz noktada yeni yaşam alanının projesi netleşti. Ayrıca ihale tarihi de kesinleşti. İnşallah yeni yatırım için 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkacağız. Mekece ve Bağlarbaşı boğaz manzaraları üzerindeki 30 dönümlük alanda bir tesis inşa edeceğiz. İhalenin ardından derhal çalışmaları başlatacak ve Pamukova’yı yeni yaşam alanı ile buluşturacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Güzellikler Seyredilecek

Başkan Toçoğlu,...