08 / 05 / 2024

Pana Film nereye taşındı

Pana Film nereye taşındı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, ortaklığını olaylı şekilde bitirdikten sonra kendisine tebligat gönderen kardeşi Raci Şaşmaz'ın Nişantaşı'ndaki binasını boşalttı. Şaşmaz, Pana Film'i Çamlıca'da yeni ofisine taşıdı.

Pana Film'in haciz başvurusu reddedildi!

İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi'nca Necati Şaşmaz'ın şirketi Pana Film'de yapılan hacizle ilgili şirketin 'istihkak' iddiası reddedildi.

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Pana Film'e ait binanın çatı sorunu nasıl aşıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ‘Kurtlar Vadisi’ başrol oyuncusu Necati Şaşmaz tarafından yönetilen Pana Film yapım şirketine ait binanın çatısını kurtarmak için AKP’li Üsküdar Belediyesi seferber oldu.

Sit alanı nereye denir?

Sit alanları özellik ve bulunduğu alanlara göre çeşit ve derecelere ayrılıyor. Sit alanları çeşitleri arasında; kentsel sit alanı, tarihi sit alanı, arkeoloji ve doğal sit alanları bulunuyor. Peki, sit alanı nereye denir?

Tapu harcı nereye ödenir?

Tapu dairesinde yapılan gayrimenkul alım satım işlemleri 492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarife gereğince tapu harcına tabi tutuluyor. Peki, tapu harcı nereye ödenir?

Vergi yapılandırma ödemeleri nereye yapılacak?

Emlak ve çevre temizlik vergisi gibi bazı vergilerde borcu bulunan mükellefler, Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6552 sayılı Torba Yasa ile borçlarını yapılandırdı. Peki, vergi yapılandırma ödemeleri nereye yapılacak?

Emlak vergimi nereye ödeyebilirim?

Emlak vergileri Türkiye sınırları içerisinde yer alan bazı arsa,arazi ve binalar için ödeniyor.Emlak vergisini ödemekle yükümlü kişi, gayrimenkulün sahibi oluyor.Peki, emlak vergimi nereye ödeyebilirim?

Lojman kiraları nereye yatırılır?

Bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında lojman evleri veriliyor. Peki, bu evler için ne kadar kira verilir? Lojman kiraları nereye yatırılır?

Komşu gürültüsü nereye şikayet edilir?

Apartman ve konut sitesi gibi toplu yaşamın olduğu yapılarda, bina sakinlerinin bazı kurallara uyması ve binada refahı engelleyecek davranışta bulunmamaları gerekiyor. Bu yasaklara uymayan komşu gürültüsü nereye şikayet edilir?

Türkiye Film Arşivi ve Sinema Müzesi açılacak!

Yaklaşık iki yıldır proje çalışmaları süren Türkiye Film Arşivi ve Sinema Müzesi, Türkiye'nin "film hazinesini" geleceğe taşımanın yanı sıra hem kültürel çekim merkezi hem yeni yaşam alanı olacak

Gayrimenkul sektörü 10 yılda nereden nereye geldi?

Ekonomik ve politik istikrarı yakalayan Türkiye 'nin büyümesinde gayrimenkul sektörünün katkısı yadsınamaz. Peki sektör 10 yılda hangi aşamalardan geçti, nereden nereye geldi? Sektör temsilcilerine sorduk...

Pana Film nereye taşındı Haberi

Pana Film nereye taşındı

Türk dizi tarihinin kilometre taşı projelerinden Kurtlar Vadisi'ni beraber çeken Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler, geçen yıl yollarını olaylı şekilde noktaladı. Önce dizinin beyin takımı olan senaristler Bahadır Özdener'le Cüneyt Aysan, ekipten ayrıldı. Ardından da iki kardeşin arasında kıyamet koptu. Necati Şaşmaz, son yıllarda diziyle hiç ilgilenmediğini söylediği kardeşiyle bağlarını koparıp 'Kurtlar Vadisi'ni tek başına çekmeye karar verdi. Pana Film'le tüm ilişkisi biten Raci Şaşmaz, mülk hakkı kendisinde olan şirketin Nişantaşı'nın göbeğindeki 7 katlı lüks binasından kardeşinin çıkmasını istedi. Avukatı aracılığıyla abisine tebligat gönderdi.

Cenazede bile konuşmadılar


Uzun süre yeni ofis arayan Kurtlar Vadisi'nin Polar Alemdar'ı Necati Şaşmaz, sonunda Çamlıca'da istediği gibi bir bina buldu ve ofisini Üsküdar'a taşıdı. Kardeşinin binayı tahliye etmesinin ardından Raci Şaşmaz, bir emlakçıyla anlaştı ve yıllarca...