14 / 05 / 2024

Pana Yapı ve Selimoğlu bağdat caddesi

Pana Yapı ve Selimoğlu bağdat caddesi

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Pana Yapı mağdurlarından çadırlı eylem!

Kira yardımı alamayan ve evsiz kaldıklarını iddia eden Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için çadırlı eylem yaptı. Vatandaşlar, genel seçimlerden önce vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Pana Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

4 projesinin satışlarına devam eden Pana Yapı, Jardin Eden Kurtköy ve Jardin Eden Şile projeleri için düğmeye bastı.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Jardin Eden projesi 118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana geliyor. Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Pana Yapı yurtdışında proje geliştirecek!

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği ekonomik atılımlar ve siyasi istikrarın bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi.

Pana Yapı, GYODER kampanyasına destek oluyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, GYODER tarafından ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için başlatılan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasında 4 proje ile yer alıyor.

Pana Yapı, GoodWorks ile anlaştı!

Portföyüne eklediği yeni markalar ile hız kesmeden büyümeye devam eden Goodworks İletişim Danışmanlığı, gayrimenkul geliştirme ve yatırım ile inşaat sektörünün öncü markalarından Pana Yapı’nın iletişim ortağı oldu.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Pana Yapı'dan bahar fırsatları!

Pana Yapı, baharda yepyeni fırsatlar sunuyor. Pana Yapı’nın bahar kampanyası kapsamında; ilk günden bu yana yoğun taleple karşılaşan ve aralık ayında teslim edilecek.

Pana Yapı Çeşme Jardin Eden projesi satışa çıktı!

Pana Yapı tarafından inşa edilen ‘Jardin Eden’, Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Pana Yapı, Brooklyn Life projesini satışa sunmaya hazırlanıyor!

Pana Yapı, ‘Brooklyn Park’tan sonra şimdi de ‘Brooklyn Life’ projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 431 konut ve 16 ticari üniteden oluşan Brooklyn Life’ın 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Pana Yapı ve Selimoğlu bağdat caddesi Haberi

Pana Yapı ve Selimoğlu bağdat caddesi

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek. Kentsel dönüşüm kapsamında Bağdat Caddesi'nde lüks dönüşüm yapan şirket, Cadde'de otoparklı, yeşil alanlı, depreme dayanıklı, sosyal alanlan bulunan yeni yapılar inşa edecek. 


Selimoğlu Group tarafından Bağdat Caddesi nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi, 13 katta 22 daireden oluşuyor. Haziran 2016'da teslim edilecek projede fiyatlar lansmana özel 1 milyon 550 bin liradan başlıyor. Selimoğlu Group olarak var olan projelerine yenilerini ekleyerek yollarına devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yalçın şunları söyledi, "Selimoğlu Group olarak Pana Yapı ortaklığı ile güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Var olan projelere yenilerini ekliyoruz. Bağdat Caddesi'nde yaptığımız bu kentsel dönüşüm projesi...