29 / 04 / 2024

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..



Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek. Kentsel dönüşüm kapsamında Bağdat Caddesi'nde lüks dönüşüm yapan şirket, Cadde'de otoparklı, yeşil alanlı, depreme dayanıklı, sosyal alanlan bulunan yeni yapılar inşa edecek. 


Selimoğlu Group tarafından Bağdat Caddesi nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi, 13 katta 22 daireden oluşuyor. Haziran 2016'da teslim edilecek projede fiyatlar lansmana özel 1 milyon 550 bin liradan başlıyor. Selimoğlu Group olarak var olan projelerine yenilerini ekleyerek yollarına devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yalçın şunları söyledi, "Selimoğlu Group olarak Pana Yapı ortaklığı ile güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Var olan projelere yenilerini ekliyoruz. Bağdat Caddesi'nde yaptığımız bu kentsel dönüşüm projesi ile de Cadde'nin en özel ve en iddialı yapılarından birini inşa edeceğiz." 


Posta


Geri Dön