04 / 05 / 2024

Panama Kanalı inşaat

Panama Kanalı inşaat

Atlas Okyanus' u ile Büyük Okyanus' u birbirine bağlayan Panama Kanalı' nı genişletme çalışmalarında finansman krizi çıktı. Panama hükümeti ek bütçeyi kabul etmedi, çalışma durdu...

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

Kanal İstanbul'un inşaatı kaç yıl sürecek?

Bir televizyon programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu proje inşaatının 5 yıl süreceğini açıkladı. 

Kanal İstanbul'un inşaat çalışmalarına ilişkin dikkat çeken iddia!

Yüksek Şehir Plancısı Ayşe Yıkıcı, Kanal İstanbul için inşaat çalışmalarının 25 Nisan’da başlayacağını ileri sürdü. Yıkıcı, bu tarihten önce vatandaşların itiraz etmeleri gerektiğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un inşaatı nedeniyle İstanbul'da yaşanacak sıkıntılar mecliste!

Kanal İstanbul Projesi'nin inşaatı süresince İstanbul trafiğinde yaşanacak sıkıntılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Polat tarafından kuruldu. 

Keskin Kanal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Kanal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul, inşaat maliyetinin 50 katı işlem hacmine talip!

Sabah Gazetesi Ekonomi yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin bugünkü yazısında 'çılgın proje' olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un inşaat maliyetinin 50 katı bir işlem hacmine denk gelen 500 milyar dolara talip olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı..

Panama Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panama Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hilal Ayaştı imzasıyla kuruldu.

Edirne'de baraj inşaatında göçük meydana geldi!

Göçük altında kalan 4 işçiden 1'i kurtarıldı, diğer işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Hamzadere Barajı kanal inşaatında beton dökme işlemi sırasında göçük meydana geldi. Bu alanda çalışan işçilerden 4'ü göçük altında kaldı.

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış!

1980 yılında Ayazma Deresi yol ve kanal inşaatı tamamlanacakmış. Açıktan akan Ayazma Deresi çevre sağlığına zarar veren ve ulaşımı engelleyen Dere üzerine bin 500 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yol yapılacakmış.

Kahramanmaraş'ta su kanalı inşaatında göçük!

Kahramanmaraş'ta su kanalı inşaatında göçük oldu. Alınan bilgiye göre, Haydarbey Mahallesi'nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait su kanalı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

Panama Kanalı inşaat çalışmaları finansman krizi çıktı!

Atlas Okyanus' u ile Büyük Okyanus' u birbirine bağlayan Panama Kanalı' nı genişletme çalışmalarında finansman krizi çıktı. Panama hükümeti ek bütçeyi kabul etmedi, çalışma durdu...

Panama Kanalı inşaat Haberi

Panama Kanalı inşaat

Atlas Okyanusu ile Büyük Okyanus'u birbirine bağlayan Panama Kanalı'nı genişletme çalışmalarında finansman krizi çıktı, inşaatı üstlenen ispanyol Sacyr, İtalyan Şalini Impreglio, Belçikalı Jan De Nul konsorsiyumu Panama devletinden 1.6 milyar dolar ek masraf istedi. Panama hükümeti ek bütçeyi kabul etmedi, çalışma...