04 / 05 / 2024

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Beşir Acar, Mehmet Eyyüp Günaşan tarafından kuruldu.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Village by Panaroma Sitesi Aralık 2022’de teslim edilecek!

Panaroma Grup, tasarımıyla fark yaratan benzersiz bir projeye imza attı. Panorama Grup tarafından inşa edilen projenin ismi ise “Village by Panaroma Sitesi” oldu. Aralık 2021’de başlamış olan Village by Panaroma projesi inşaatı, Aralık 2022’de son bulacak. İşte ayrıntılar…

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

Ertan Grup İnşaat Petrol Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup İnşaat Petrol Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ertan tarafından kuruldu.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Haberi

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat


Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Beşir Acar, Mehmet Eyyüp Günaşan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar,köprüler,bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları,ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,istasyonlar, otogarlar,otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri,...