04 / 05 / 2024

panavia istinye projesi

panavia istinye projesi

İstinye’de inşa edilen Pana Via projesi satışa sunuldu!

Nidapark İstinye Projesi fiyat bilgisi!

Nidapark İstinye Projesi fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

13 soruda Nidapark İstinye projesi!

Geçmişi antik dönemlere kadar uzanan İstanbul’un en eski ve prestijli semtlerinden İstinye’de, Emlak Konut ve Tahincioğlu Gayrimenkul ayrıcalığı ile yükselen Nidapark İstinye'de avantajlı satışlar devam ediyor.

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!

Nidapark İstinye "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla satışa sunuldu. Metrekare birim fiyatının 23 bin TL'den başladığı proje 3 etaptan meydana geliyor...

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Emlak Konut GYO güvencesi taşıyan Nidapark İstinye projesi 12 blokta 136 apart üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Nidapark İstinye Tahincioğlu Projesi!

Nidapark İstinye Tahincioğlu Projesi, Şubat 2017'de başlıyor. Nidapark İstinye projesinde 136 apart ünite olacak...

Nidapark İstinye projesi teslim tarihi!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün yeni projesi Nidapark İstinye, İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de hayata geçirilecek. Projede 136 adet apart ünitenin olması planlanıyor...

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 12. kez Cityscape'te!

Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.

Tahincioğlu İstinye projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş., Tahincioğlu Yapı İnş. A.Ş., Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

panavia istinye projesi Haberi

panavia istinye projesi

Panaroma Grup’un Pana Via Suites projesi satışa sunuldu. İstinye’de inşa edilen Pana Via projesi 60 konuttan oluşuyor. 5 blok halinde inşa edilen Pana Via projesinde yeşil alan ve sosyal alan büyüklüğü 5 bin 500 metrekareyi buluyor. Her katta dört konut yer alıyor. 

Pana Via Suites projesinde fitness salonu, açık yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna, jakuzi, buhar odası, basketbol sahası, özel güneşlenme terası bulunuyor. Projede ayrıca Pana Via’ya ait İstinye Koyu’nda demirli ve İstinye Park’a shuttle’ı olan tekne, şaraplarınız için özel kav imkanı, Boğaz manzarasıyla uyumlu yeşil alanlar, güvenlik ve concierge hizmeti, kafe, bar, kapalı çocuk oyun alanları, kapalı garaj ve az kullanılan eşyalar için depo yer alıyor. 

Pana Via projesinde 340 metrekare büyüklükte 3+1 köşe bahçe dubleksleri, 200 metrekarelik 2 oda...