15 / 05 / 2024

panavia istinye

panavia istinye

Panaroma Group İstinye Suites 'te satışlar devam ediyor, metrekare birim fiyatının 7 bin 500 dolar olarak belirlendiği proje Avrupa Yakası İstinye 'de 5 katlı 5 blok olarak yaşama geçiriliyor...

Suites Panavia'da metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar!

İstinye Pana Via Suite'te konut teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

İstinye Panavia Suites'te metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar!

Panaroma Group Panavia İstinye Suites'te metrekare birin fiyatı 7 bin 500 dolar olarak belirlendi, projedeki konutların Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

İstinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı Merkezi açıldı!

istinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı ve Yaşam Merkezi açıldı, merkez damar hastalıklarına erken tanı sağlayacak.

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO'nun İstinye arazisini aldı!

Emlak Konut GYO'nun istinye arazisinde ortaya çıkan 3.7 milyar liralık rekor fiyatı değerlendiren Murat Kurum, "Bu ihale ekonomiye güvenin bir göstergesidir" dedi.

L'ist İstinye'nin son etabı satışta! Metrekaresi 7 bin dolardan başlıyor!

L'ist Istinye'in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund ( BREF ), Boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabı lanse ediyor...

List İstinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı!

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı. L'ist Istinye’nin, Autoban imzası ile hazırlanan örnek dairesinde tanıtılan proje, moda sever kadınlara ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak.

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Panavia Residence'da yaşam başladı!

İstinye'de Panaroma Grup imzasıyla hayata geçirilen Panavia Residence'da yaşam başladı. 5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile dikkat çekiyor.

Panavia Residence’ta yaşam başladı!

İstanbul İstinye'de Panaroma Grup güvencesiyle hayata geçirilen ve doğayla iç içe bir yaşam alanı olan Panavia Residence, sunulan üst düzey sosyal olanaklar ile sadece bir konut değil aynı zamanda yeni bir yaşam tarzı da sunuyor..

Panavia Residence'da fiyatlar 1 milyon 200 bin dolardan başlıyor! Yüzde 85'i satıldı!

İstanbul Avrupa yakası İstinye'de hayata geçirilen Panavia Residence projesinde konut fiyatları 1 milyon 200 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleksi yer alıyor...

İstinye Panavia Suites'te metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayan İstinye Panavia Suites'ten ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor.Projenin daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

İstinye Panavia Residence'ın yüzde 80'i satıldı!

Panavia Residance'ın yüzde 80'i satıldı. 5 blokta 60 daireden oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor. Mart 2012'de temeli atılan proje, toplam 7 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşaa ediliyor.

panavia istinye Haberi

panavia istinye


İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de Panaroma Group imzası ile inşa edilen Panavia İstinye Suites 'te satışlar devam ediyor. Projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


7 bin 500 metrekarelik alan üzerine yayılan Panaroma Group İstinye Suites 5 katlı 5 blok halinde yükseliyor. Projede 100 konut bulunuyor.



Panaroma Group İstinye Suites 'te  1+1 daireler 84 metrekare, 2+1 çatı dubleksi daireler 196 metrekare, 2+1 bahçe dubleksi daireler 159 metrekare, 3+1 çatı dubleksi daireler 347 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Panavia İstinye Suites projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar olarak belirlendi.


İstinye Panavia Konutları 'nın sosyal donatı alanları arasında; squash alanı, GYM, yüzme havuzu, basketbol sahası ve fitness salonu bulunuyor.


Telefon: 0532 380 0731

Web Adresi: