01 / 05 / 2024

Pancar OSB doldu mu

Pancar OSB doldu mu

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nin birinci etabında her gün yeni bir fabrika tamamlanıyor. Temeli bundan dört yıl önce atılan ve bugün itibarıyla 10 tesisin üretime başladığı 10 tesisin üretim için gün saydığı bölgede yaklaşık 50 tesis de inşaat halinde.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

İzmir Pancar OSB'de yeni fabrikalar yükseliyor!

Bütün parselleri sahiplendirilen İzmir'deki az sayıdaki OSB'den birisi konumunda yer alan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde, yatırımcıdan gelen taleple birlikte, ikinci etabın yapımına başlandı.

Yiğitler Barajı'nın yapım çalışmaları onaylandı!

EBSO'nun meclis toplantısında konuşan Yorgancılar, Ankara'daki istişareler sonucunda, Yiğitler Barajı'nin yapımı için onay çıktığını ve Pancar OSB'nin Aydın otoyoluna bağlanacağını müjdeledi.

Pancar OSB üçüncü etap ile büyüyecek!

İZMİR’in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden olma özelliğine sahip Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak.

Pancar OSB'de 40 tesisin inşaatı sürüyor!

Pancar OSB, inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak. OSB, bütün parselleri sahiplendirilmiş İzmir'deki az sayıdaki OSB 'den biri olarak görülüyor.

Pancar OSB'de 40 tesisin inşaatı devam ediyor!

İzmir'in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden biri olan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlanacak...

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde bütün parseller doldu!

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nin birinci etabında her gün yeni bir fabrika tamamlanıyor. Temeli bundan dört yıl önce atılan ve bugün itibarıyla 10 tesisin üretime başladığı 10 tesisin üretim için gün saydığı bölgede yaklaşık 50 tesis de inşaat halinde.

Pancar OSB'de, bütün parseller doldu!

Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nin birinci etabında her gün yeni bir fabrika tamamlanıyor. Temeli bundan dört yıl önce atılan ve bugün itibarıyla 10 tesisin üretime başladığı bölgede yaklaşık 50 tesis de inşaat halinde...

Hüseyin Şairoğlu: Pancar OSB'de 30 fabrikanın inşaatı devam ediyor!

POSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu "geçen yıl bölgemize dahil edilen 355 bin metrekarelik ikinci kısımda altyapı inşaatına başlandı. Birinci etap neredeyse doldu, 30 tesisin inşaatı sürüyor" dedi.

Karahallı OSB'de büyüme sürdürülebilir!

Karahallı Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sinan Aslan, ilçenin kalkınmasında Karahallı OSB ' nin büyük önem taşıdığını ve bu doğrultuda sürdürülebilir büyümeyi hedeflediklerini söyledi...

Anadolu OSB 235 milyon dolarlık projeye dönüştü!

Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tamamlandığında, 300 fabrikada 15 bin ile 75 bin kişi arasında istihdam sağlanacağını bildirdi...

İş Bankası, Anadolu OSB arsalarına yatırım için kredi desteği sağlıyor!

Türkiye İş Bankası, Anadolu OSB ve Kredi Garanti Fonu (KGF) arasında, Anadolu OSB'de tahsis edilen arsalar üzerine yapılacak iş yeri yatırımlarının finansmanı kapsamında İş Bankası'nın KGF kefaletiyle vereceği kredilerle ilgili protokol imzalandı...

Pancar OSB doldu mu Haberi

Pancar OSB doldu mu


Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nin birinci etabında her gün yeni bir fabrika tamamlanıyor. Temeli bundan dört yıl önce atılan ve bugün itibarıyla 10 tesisin üretime başladığı 10 tesisin üretim için gün saydığı bölgede yaklaşık 50 tesis de inşaat halinde. Yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği bölgenin ikinci etabındaki 18 parselin de tamamı satıldı Pancar OSB'nin İzmir kent merkezine en yakın sanayi bölgelerinden biri olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu, "130 hektar alan üzerinde kurulan bölgemize gösterilen ilgi nedeniyle ikinci etabının da altyapı yatırımlarına kısa süre önce başladık. Malzeme ve ekipmanların tamamı satın alındı. İki sene içinde altyapıyı bitirmeyi hedefliyoruz. Buradaki 18 parsel de kısa sürede yatırımcılar tarafından alındı" dedi. İzmir'de bütün parselleri satılmış az sayıdaki OSB'den biri olduklarına dikkat çeken Şairoğlu,...