03 / 05 / 2024

pandemi yazlık evleri nasıl etkiledi

pandemi yazlık evleri nasıl etkiledi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Deprem, pandemi ve tatil maliyetleri yazlık talebini katladı: Sayfiyelerde altın çağ! 

Kovid-19 pandemisi, deprem ve enflasyon gibi durumlar yazlık talebini katladı. İşte konut tercihlerindeki değişiklikler...

Yazlık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Tatil bölgelerindeki yazlık konut fiyatları artmaya devam ediyor. Denge Değerleme’nin Ege Bölgesi’nde yaptığı tespitlere göre;  2022 yılı ilk döneminde fiyatlar pandemi öncesine göre önemli oranda yükselirken, özellikle lüks segmentteki villa tarzı konutlarda aylık 100.000-500.000 liraya varan fiyat

Yazlık evlerde köpük oluştu!

Pandemi sonrasında izole hayatın tercih edilmesiyle yazlık evlere talep arttı. Bu durum sonrasında yazlık evlerin fiyatları da tavan yaptı. Uzmanlar bu fiyatların köpük olduğu görüşünde. 

Pandemi yazlık konutlara ilgiyi katladı!

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiyle yazlık konutlara ilginin arttığını belirtti.

Yazlık kiralarına pandemi etkisi!

Pandemi ile beraber birçok vatandaşın tatil anlayışı değişti. Otellerde kalmak isteyen vatandaşlar bu dönemde yazlık kiralamalarına yöneldi.

Türkiye'nin en gözde yazlık bölgeleri!

Evlere kapandığımız pandemi döneminde yazlık evlere talep arttı. Bodrum'dan Şile'ye, Kemer'den Güre'ye kadar birçok ilçede fiyatlar koronanın etkisiyle değişti...

Pandemi yazlık bölgelerde konut fiyatlarını 5'e katladı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi döneminde, yazlık bölgelerde konut fiyatları 5'e katlandı...

Yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli? 

Pandemi nedeniyle otelleri tercih etmek istemeyen vatandaşlar yazlık evlere yönelmeye başladı. Peki, yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli. İşte yazlık ev yatırımın püf noktaları...

Yazlık bölgelerde kiralar yüzde 50 arttı!

Pandemi sonrasında yazlık evlere talep artmasıyla beraber Çeşme ve Bodrum gibi gözde tatil bölgelerinde kira fiyatları, ev fiyatlarıyla yarışır hale geldi.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

İnşaat yasağı, turizm hareketlerinin yoğun olarak yaşandığı dönemlerde turistik yörelerde uygulanıyor. Peki, 2015 yılı için yazlık yerlerde inşaat yasağı ne zaman başlar? Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

pandemi yazlık evleri nasıl etkiledi Haberi

pandemi yazlık evleri nasıl etkiledi

Son zamanların gözdesi yazlık evler artık daha da kıymetlendi. Milliyet'te yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına aman pandemiyoe son iki yıldır güvenli bir kaçış alanı olarak yeniden moda olan bu evler, yeniden dekore edildi. Bu süreçte yazlık evlerin yeni mobilyaları, dekoratif ürünleri çeşitli firmalardan kıyı bölgelere taşındı. Yazlık evlerde hem yaşam hem de iş buluştu ve adeta ofisler yazlık evlere taşındı. 

Doğtaş Marka ve Ürün Direktörü Çağrı Öztürk, ofislerin yazlık evlere taşınmasıyla ilgili olarak,  “İbrenin yükseldiğini en çok gözlemlediğimiz alanlar, büyük şehirlere yakın yazlık mekanlarda oldu. Gerek yazlık alanlara gerek şehir içlerinde en çok tercih edilen modeller; daha kompakt, çok yer kaplamayan ve evin hali hazırdaki düzenini kökten değiştirmeyecek tasarımlar oldu. Çalışma alanları içerisinde bardak koyma alanından, özel askı kısımlarına...