03 / 05 / 2024

Pando kahvaltıcısı beşiktaş

Pando kahvaltıcısı beşiktaş

İstanbul'da, Beşiktaş'ın tarihi ve sembolleşmiş dükkanlarından olan Pando Kahvaltıcısı'nın bulunduğu bina, Anıtlar Kurulu'nun "İvedi" yazısı üzerine izinsiz inşaat faaliyeti yürütüldüğü gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesi'nce mühürlendi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

İstanbul Beşiktaş Akat Mahallesi için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Akat Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'ta 20 milyon TL'ye icradan satılık lokanta!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Bebek Mahallesi, 1259 ada 137 parselde yer alan turistik nitelikli lokantayı 20 milyon TL'ye satıyor...

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Pando kahvaltıcısı beşiktaş Haberi

Pando kahvaltıcısı beşiktaş

İstanbul'da, Beşiktaş'ın tarihi ve sembolleşmiş dükkanlarından olan Pando Kahvaltıcısı'nın bulunduğu bina, Anıtlar Kurulu'nun "İvedi" yazısı üzerine izinsiz inşaat faaliyeti yürütüldüğü gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesi'nce mühürlendi. Ancak bu işlemden iki gün sonra mührün söküldüğü ortaya çıktı. Bina içinde kurul izni olmaksızın yürütülen inşaat faaliyetlerine devam edildiği iddia edildi.



92 yaşındaki Pandelli Shestakof'un işlettiği Pando Kaymak, mülk sahibi Lale Marhan ve Emre Marhan tarafından 100 yılı aşkın zamandır müşterilerini ağırladığı dükkandan çıkarılmıştı. İstanbullular ile birçok yerli ve yabancı turistin kahvaltı yapmak için uğrak yerlerinden biri olan Pando Kaymak'ın onlarca yıldır hizmet verdiği yerden çıkarılmak istenmesi kamuoyunda tartışma yarattı. Pando Kaymak'ın geçtiğimiz Ağustos ayı ortalarında dükkanı terk etmesinin ardından binada inşaat çalışmaları başladı.


KURUL UYARDI BELEDİYE MÜHÜRLEDİ

3 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, Beşiktaş...