06 / 05 / 2024

Pando Kaymak kapanacak mı

Pando Kaymak kapanacak mı

Pando Kaymak için Beşiktaş Belediyesi devreye girdi. Bugün öğleden sonra Pando Kaymak ’ın sahibi Pando Shestakof ’un eşi Döne Shestakof pazartesi günü dükkanı boşaltacaklarını söylemişti

2023 okullar ne zaman kapanacak? Bu sene yaz tatili ne zaman başlayacak? 

Öğrenciler ve veliler bu sene okulların ne zaman kapanacağını sorguluyor. Peki 2023 yaz tatili ne zaman? 2023 okullar ne zaman kapanacak? İşte detaylar...

Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market, Migros Markalı ürünlerde avantajlı indirimleri başlattı. Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bakan Kirişci’den planlı üretim açıklaması: İstediğimi ekerim devri kapanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal üretimde daha planlı olunması gerektiğini ve bu hedefe ulaşmak için her türlü sevk ve idarenin bakanlık tarafından yürütüldüğü bir çalışma sürecine girdiklerini açıkladı. Kirişci, “İstediğimi ekerim devri kapanacak” dedi.

Şehirlerin silüetini bozan yüksek yapı dönemi kapanıyor!

Şehirlerin kaderini değiştirecek düzenlemeler geliyor. Meclis'e sunulacak kanun teklifi ile şehirlerin silüetini bozacak yüksek yapı dönemi kapanacak. Her ilçe için çevresindeki diğer yapılara da bakılarak bir kat sınırı konacak. Sınırları belediye meclisleri belirleyecek..

13 binin üzerinde market açılacak, 60 zincir kapanacak!

Türkiye'de market zincirleriyle ilgili hazırlanan rapora göre 2026'ya kadar 13 binin üzerinde yeni market açılacak. 60 market zincirinin de önümüzdeki 7 sene içinde kapanması bekleniyor.

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

İstanbul'da şantiyeler bir hafta kapanacak! 

İstanbul'da okulların açıldığı hafta şantiyeler bir hafta süreyle kapanacak. Kapanan şantiyeler daha sonra kademeli olarak yeniden çalışmaya başlayacak.

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

İç mimarlara kamuda kadro geliyor!

İÇ Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin 10'uncu kuruluş yıl dönümü yemeğinde konuşan İç Mimarlar Odası Genel Başkanı Emrah Kaymak, yakın zamanda iç mimarlara kamuda kadro verileceğini söyledi...

Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Yılbaşında alışveriş merkezleri kaçta açılıyor, AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta kapanacak?

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Atatürk Havalimanı ne zaman kapanacak? İşte o tarih!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının ardından, Atatürk Havalimanı'nın uçuşlara ne zaman kapatılacağı merak konusu oldu. Peki Atatürk Havalimanı ne zaman kapanacak?

İtalya’da AVM’ler pazar günleri kapanacak!

İtalya'da hükümetin "aileleri korumak" adına pazar günleri büyük mağazalarını ve alışveriş merkezlerini kapama kararı tartışılıyor.

Pando Kaymak kapanacak mı Haberi

Pando Kaymak kapanacak mı


Pando Kaymak için Beşiktaş Belediyesi devreye girdi. Bugün öğleden sonra Pando Kaymak’ın sahibi Pando Shestakof’un eşi Döne Shestakof pazartesi günü dükkanı boşaltacaklarını söylemişti. Hurriyet.com.tr’nin gündeme getirdiği bu tahliye durumundan sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar devreye girdi. Haznedar Pando Kaymak’ın kiracı olduğu dükkanın mal sahipleriyle görüşerek tahliye süresini en az 20 gün uzattıklarını söyledi. Pando 1895 yılından beri aynı dükkanda kaymakçılık yapıyor. Uzatılan tahliye süresiyle birlikte Pando'nun tahliye olmaması için bir formül düşünülmesi bekleniyor.


Pando Kaymak’ın kira kontratının ev sahipleri tarafından sonlandırılması üzerine kent sakinleri olaya büyük tepki göstermişti. Tahliye kararının üzerine Twitter'dan kampanyalar düzenlendi. 

Pando Shestakof'un (92) eşi Döne Shestakof, en sonunda yaşlarından dolayı dükkanlarında kalmak için yeterince mücadele edemediklerini söylemişti,


SESİMİZİ ÇIKARAMIYORUZ

Dükkanı boşaltmalarıyla ilgili olarak konuşan Döne Shestakof, “ Mal...