24 / 05 / 2024

Pandora uygulaması maket

Pandora uygulaması maket

E-Tohum'dan yatırım almaya hak kazanan ilk 15 girişimden biri olan Pandora, markalı konut projelerini cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi.

Pandora uygulaması ile satın alınacak ev telefondan gezilecek!

Artırılmış gerçeklik uygulaması Pandora, markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi.

Çevre Bakanlığı e-denetim uygulaması hayata geçiyor!

İdris Güllüce’nin talimatıyla gerçekleştirilen e- denetim uygulaması hayata geçiyor. Avrupa’da ilk defa uygulanacak olan e- denetim uygulaması aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

YOSAB'a imar uygulaması ile yatırımcı gelecek!

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Dumankaya D planı uygulaması!

Dumankaya D planı uygulaması " Eskisini getir, yenisini götür ", " Kira garantisi ", " İade garantisi ", " Ev güncelleme " başlıklarından oluşuyor. İşte tüm detaylar...

Maket üzerinden konut satışı nasıl yapılacak?

Maket üzerinden konut satışlarının bazı şekil şartlarına bağlı olarak yapılması gerekiyor. Peki, yeni Tüketici Yasaları ile maket üzerinden konut satışı sözleşmesi nasıl olacak? Maket üzerinden konut satışı nasıl yapılacak?

Tahir Tellioğlu: Maket ve projeden ev alırken dikkat edilmeli!

Türkiye'de maket ve inşaatı devam eden projelerden satışlar yaygınlaşırken, bu durumun üzücü sonuçlara neden olabileceği, vatandaşların firmaları iyi araştırması önerildi. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu uyarıda bulundu...

Mekânsal Gayrimenkul Sistemi uygulamasına büyük ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün başlattığı, Mekânsal Gayrimenkul Sistemi ( MEGSİS ) uygulaması, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Kalekim 2 bin 500 usta ile garanti uygulaması başlattı!

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2 bin 500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Antalya Deniz Otobüsleri'nde kış uygulamasına geçildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor. İşlemlerin elektronik sistem uygulaması ile yapılması planlanan hastanenin inşaatı tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağı belirtildi.

Akif Arıcan: Özel çevre koruma uygulaması turizm projelerine engel oluyor!

Özel çevre koruma bölgesi uygulamasının ilçede büyük ölçekli turizm projelerine engel olduğunu ifade eden Fethiye iş dünyası, 5 yıldızlı otel yatırımları için imar düzenlemelerinde esneklik yapılmasını talep ediyor

Çevre Bakanlığı'ndan çevre izin ve lisans uygulaması açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çevre izinlerinin verildiği internet sunucusunda yaşanan soruna dair gerçek dışı haber ve değerlendirmeler yer alıyor.Çevre Bakanlığı'ndan çevre izin ve lisans uygulaması açıklaması geldi.

E-fatura uygulamasıyla 100 bin ağacın kesilmesi önlendi!

Maliye Bakanı Şimşek, e-Fatura uygulamasında gelinen son noktaya ilişkin açıklama yaptı. Şimşek, elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını bildirdi.

Pandora uygulaması maket Haberi

Pandora uygulaması maket



Artırılmış gerçeklik uygulaması Pandora, markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi. İki üniversite öğrencisinin girişimi olan uygulama, özellikle satış ofislerindeki proje sunumlarına yeni bir boyut katmayı hedefliyor. E-Tohum'un yatırım ekosistemine girmeye hak kazanan ilk 15 girişimden biri olan Pandora, çalışmalarına İTÜ Çekirdeğin de desteğiyle İstanbul'da devam ediyor. Melek yatırımcılar ile büyümeyi hedefleyen şirket, Startup Turkey etkinliğinde de yer aldı. Etohum'un Kurucusu Burak Büyükdemir, Pandora'nın, Startup Turkey'ye katılan yatırımcılar ile 260 bin TL'lik yatırım sözleşmesine imza attığını duyurdu. Kurucu Ortağı Kemal Akçalı uygulamanın çıkış hikayesini şöyle anlatıyor:

"İzmir'de dijital reklamcılık işlerini yürüttüğümüz bir inşaat firması vardı. Yakın tarihli bir inşaat fuarında Arap iş adamlarına...