18 / 05 / 2024

panel dizayn izolasyon sanayi ve ticaret anonim şirketi

panel dizayn izolasyon sanayi ve ticaret anonim şirketi

Panel Dizayn İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 11 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Şinasi Yalçın ve Barış Yalçın ortaklığıyla kuruldu...

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Varçin tarafından kuruldu.

PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PDO Proje Dizayn Optimum Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurullah Karagöz, Timuçin Mert Çelikkoparan ve Erdal Gişi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

2E Teknik Dizayn Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık ve Limited Şirketi kuruldu!

2E Teknik Dizayn Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık ve Limited Şirketi, Emre Karamuk, Ersin Deniz Çınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Assan Panel, Işık Üniversitesi'nde uygulamalı eğitim verdi!

Assan Panel, Işık Üniversitesi ve Çatıder İşbirliği ile Işık Üniversitesi mimarlık ve inşaat mühendisliği bölüm öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Uygulamalı eğitim verirken eğitim süreçlerine reel sektör olarak da katkıda bulunuyor.

Gülseren-Anayurt modern bir şeklide dizayn ediliyor!

Mamak'ın gecekondulasmasıyla sıkıntılı bölgelerinden biri olan Gülseren-Anayurt'ta kentsel dönüşüm projesi tüm hızıyla sürüyor. 440.000 metrekarelik bir alanda uygulanan projeyle, bölge yeniden ve modern bir seklide dizayn ediliyor

Taba Dizayn İç Mimarlık Danışmanlık Mobilya Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taba Dizayn İç Mimarlık Danışmanlık Mobilya Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ali Sicim tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Dizayn İnşaat Şişli'de dönüşüme öncülük ediyor!

İnşaat sektöründe yaklaşık 15 yıldır Şişli merkezli projeler hayata geçiren Dizayn inşaat, mimari yönden modern projeleri ile adından söz ettiriyor.

Binalarda izolasyon masrafı nasıl bölüşülür?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında Binalarda izolasyon masrafı nasıl bölüşülür sorusuna yanıt verdi. İşte yazının devamı..

Hekim Yapı 2015'te Poliüretan Dolgulu Sandviç Panel tesisi kuracak!

Hekim Yapı A.Ş. gerçekleştirdiği yatırım ve kapsamlı girişimleri ile Avrupa’nın ve ülkemizin en gelişmiş Sandviç Panel üretim hatlarından birine sahip olacak.

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Plus İnşaat Gayrimenkul Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, İshak Uyar Müdürlüğü'nde kuruldu.

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.

World One Tower'ın iç dizaynını Armani yapacak!

Hindistan’ın Mumbai kentinde 441 metre yüksekliğinde olacağı düşünülen ‘World One Tower’ isimli gökdelenin iç dizaynı ünlü italyan moda tasarımcısı Giorgio Armani tarafından gerçekleştirilecek...

Batı Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batı Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Silivri 'de, Mustafa Ümit Büyükgönenç Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

panel dizayn izolasyon sanayi ve ticaret anonim şirketi Haberi

panel dizayn izolasyon sanayi ve ticaret anonim şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Ahmet Yılmaz İş Merkezi Kat: 3 NO: 17 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firmanın, yönetim kurulunda Şinasi Yalçın ve Barış Yalçın...