03 / 05 / 2024

panora gayrimenkul esas sözleşme

panora gayrimenkul esas sözleşme

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Esas Sözleşme değişikliğine ilişkin tadil metni Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.02.2015 tarih ve 12233903-325,99-190-1931 sayılı onay yazısı ile ekte verildiği şekliyle yeniden düzenleyerek güncelledi.

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Panora GYO kiralarda indirime gidiyor! Ağustos 2022'den itibaren geçerli olacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ağustos 2022 döneminden itibaren geçerli olacak şekilde, bazı kiracıların asgari kiralarına değişen oranlarda iskonto uygulanmasına, bazı kiracılara da iskonto uygulanmamasına karar verdi. 

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Panora GYO'dan kiracılarına pandemi iskontosu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı Temmuz ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere, yüzde 29'a varan muhtelif oran ve sözleşmelere pandemi öncesi uygulanan iskontoların devam ettirilmesine karar verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul esas sözleşmesini yeniledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, "Şirketin Unvanı" başlıklı 2. maddesinin, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. maddesinin, "Yönetim Kurulu" başlıklı 9-1. maddesinin, "Şirketin Temsili" başlıklı 9-3. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine karar verildi.

Panora GYO üçüncü taksit temettü ödeme tutarı 9 milyon 570 bin TL!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üçüncü taksit hak kullanım tarihini 6 Ocak 2021, kayıt tarihini 7 Ocak 2021, ödeme tarihini ise 8 Ocak 2021 olarak belirlendi. Toplamda 9 milyon 570 bin TL dağıtılacak, hisse başına 0,011 TL ödeme yapılacak.

İhlas Gayrimenkul esas sözleşmesinin değişikliği için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul, esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6. maddesinin değişikliğine ilişkin uygunluk görüşü alınması için SPK'ya başvurdu.

Panora GYO 2020 faaliyet raporu!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Panora GYO 2020 bağımsız denetim şirketini seçti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2020 yılı bağımsız denetim kuruluşu belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO komite üyelerini seçti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 Yılı Komite Üyelerinin Belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO'nun 2 milyon TL'lik temettünün 2. taksit ödemesi 15 Nisan'da!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020'de yapılacak temettü dağıtımından hisse başına kalan tutar olan 0,023 TL'sının ve buna karşılık gelen 2 milyon TL toplam temettünün 2. taksit olarak ödemesinin yarın yapılmasına karar verildi...

Panora AVM mağazalarından kira ve ortak alan bedeli almayacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle Panora AVM'deki kapalı mağazalardan kira ve ortak alan bedeli alınmamasına karar verdi...

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel kurul toplantısında yönetim kurulu tarafından yapılan kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı oybirliği ile kabul edildi ve kar payı dağıtım tablosu yayınlandı...

panora gayrimenkul esas sözleşme Haberi

panora gayrimenkul esas sözleşme

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen esas sözleşme tadil metni ilanı hakkında KAP'a açıklama yaptı.


Açıklama:

20.01.2015 tarihinde duyurulan Şirket Esas Sözleşme değişikliğine ilişkin tadil metni Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.02.2015 tarih ve 12233903-325,99-190-1931 sayılı onay yazısı ile ekte verildiği şekliyle yeniden düzenlenerek güncellenmiştir.  

Kamuoyuna duyurulur.


Dosya için