05 / 05 / 2024

Panora GYO ulaşım

Panora GYO ulaşım

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kar ve zarar tablosunu yayınladı.

Panora GYO tavan kur uygulamasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tavan kur uygulamasını yayınladı.

Panora GYO 2014 Nisan-Mayıs tavan kur uygulamasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO 20 Mart 2014 tarihli toplantısında aldığı kararla 2014 Nisan-Mayıs tavan kur uygulamasını yayınladı...

Panora GYO tavan kur uygulamasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tavan kur uygulaması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Panora GYO kira bedellerinde yüzde 50 ilave iskonto uygulayacak!

Panora GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. maddesi uyarınca kiracılarına Mayıs ayı içerisinde kira desteği vereceklerini açıkladı.

Panora GYO'nun genel kurul kararları tescil edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısında; yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO'nun kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi!

Panora GYO'nun kar payı dağıtımı taksit sayısı ve tarihleri temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihleri temsilen girilmiş olup tarih taksit sayısı ve tarihi değişiklik arz edilecek. 

Panora GYO'dan kiracılarına Ocak ayı kira desteği!

Panora GYO, Covid-19'a karşı alınan yeni tedbirler ve kısıtlamalar dikkate alınarak, salgınla yapılan mücadele kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destek verecek. 

Panora GYO 2019 yılı temettü 3. taksit ödemesi 8 Ocak'ta!

Panora GYO tarafından üçüncü taksit hak kullanım tarihi 6 Ocak 2021, kayıt tarih 7 Ocak 2021, ödeme tarihi 8 Ocak 2021 olarak belirlendi. Buna göre, toplamda 9 milyon 570 bin TL dağıtılacak. 

Panora GYO kiracılarına finansal destek verecek!

Panora GYO, koronavirüs (Covid-19)'e karşı alınan tedbirlerle yaşanan normalleşme süreci ile birlikte, salgınla yapılan mücadele kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destek sağlayacak. 

Panora GYO kar payı dağıtacak mı?

Panora GYO, 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Panora GYO ulaşım Haberi

Panora GYO ulaşım

Panora GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


10 Mayıs 2014 tarihinde KAP'ta yayınlanmış olan 3 Aylık  Özet Konsolide olmayan "Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu"  içerisinde "Durdurulan Faaliyetler Dönem Karı/Zararı" kısmında yer alan meblağ sehven girilmiştir. Aynı tarihte KAP'ta yayınlanan bilgilerde sehven oluşan bu durum dışında herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Gerekli düzeltme Kamuyu Aydınlatma Platformunda...