28 / 04 / 2024

Panorama 1326 Müzesi murat kurum

Panorama 1326 Müzesi murat kurum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı mecliste!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi inşaatının başlama tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Panorama müzesi görücüye çıktı!

Turizm Derneği ve Panorama 25 Aralık Müzesi Tarih Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, inşaatı devameden Panorama Müzesi ile ilgili konuştu.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmangazi Panorama 1326 Fetih Müzesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Talha Uğurluel'den Panorama 1326'ya övgü!

Ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni inceledi.

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Panorama 1326 Müzesi'nin açılışına günler kaldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin açılışına günler kaldı.

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Murat Kurum'dan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ne övgü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi önümüzdeki günlerde açılıyor.

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Gaziantep Panorama 25 Aralık Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Panorama 25 Aralık Müzesi, iyiden iyiye ortaya çıkıyor.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin inşa ettiği Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor.

Panorama 1326 Müzesi murat kurum Haberi

Panorama 1326 Müzesi murat kurum

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bursa’nın beylikten cihan devletine giden tarihsel yolculuğunu anlatan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni de inceledi. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dünyanın tam panoramik en büyük müzesinde ağırladığı Bakan Kurum’a ilk olarak müzenin girişinde sergilenen Bursa’daki önemli olayların resmedildiği 16 büyük tablo hakkında bilgiler verdi. Daha sonra bina içindeki kütüphane, okuma ve sinema salonlarını gezen Bakan Murat Kurum, dev kubbe içine çıktığında ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Fetih gününün 3 boyutlu canlandırıldığı panoramik resmi hayranlıkla inceleyen Bakan Kurum ve beraberindekiler, tarih ve kültür şehri Bursa’ya böyle önemli bir eseri kazandırmasından dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini sundu. Bakan Kurum, Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin Bursa’nın...