05 / 05 / 2024

Panorama Gayrimenkul adres 

Panorama Gayrimenkul adres 

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Kahraman Erturgut tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Panorama Property Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Property Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Obaıda Aldbes ve Taha El Alouanı ortaklığında kuruldu.

Panora AVM 2019 yılı değerleme raporu!

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı Panora AVM'nin 2019 yılında gerçekleşen ve aktif toplamın yüzde 2 sini aşmayan kiralamalara ilişkin bilgileri yayınladı.

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Yönetim Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Vakkas Yiğitkuş tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Halk GYO'dan Eskişehir Panorama Plus'ta satılık 4 gayrimenkul!

Halk GYO, Odunpazarı'nda bulunan Eskişehir Panorama Plus Projesi'nin ticari alanlarını satışa çıkardı. Projede yer alan 4 gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Panorama GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Panorama GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Panorama GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Panorama GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Panorama Plus, 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtıldı!

Bursa Gemlik'te yeni başlattığı proje ile inşaat sektöründe adından söz ettiren Rama İnşaat Panorama Plus projesini bu yıl 10.su düzenlenen İstanbul Gayrimenkul fuarında tanıttı.

Panorama Gayrimenkul adres  Haberi

Panorama Gayrimenkul adres 

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...