28 / 04 / 2024

Panorama MTÖ Grup

Panorama MTÖ Grup

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi!

2018 yılının sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Gümüş Panorama projesi 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden meydana geliyor. Uçar Grup Gümüş Panorama Rezidans fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor.

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı!

Uçar Grup Gümüş Panorama ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Gümüş Panorama fiyatları 254 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama'nın yüzde 20'si satıldı!

Uçar Grup imzası taşıyan Gümüş Panorama projesinin yüzde 20’lik kısmı satıldı. Esenyurt'ta inşa edilen projede daire fiyatları 254 bin TL’den başlıyor.

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.

Erka Panorama satılık daire fiyatı!

Erka Grup imzasıyla hayata geçirilen Erka Panorama satılık daire fiyatı 345 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 107 daireden oluşuyor.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Erka Grup 3 yılda 1.400 konut yapacak!

Erka Grup’un Kağıthane’de hayata geçirdiği Erka Konsept ve Erka Panorama, bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Erka Konsept ve Erka Panorama'nın lansmanı 12 Ekim'de!

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi!

Konut seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekslerden oluşarak Kayabaşı Grup ve Redev Yapı imzası taşıyan Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Panorama Hill Kurtköy projesi geliyor!

Redev Yapı ve Kayabaşı Grup Ortaklığı, Panorama Hill Kurtköy projesine hazırlanıyor. Panorama Hill Kurtköy'de 84 daire ve 7 villa olacak...

Panorama MTÖ Grup Haberi

Panorama MTÖ Grup

Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuğay Kaymaz, Özcan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Merpenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Panorama MTÖ Grup İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek, her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak,İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profılit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmekİlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü yarı kıymetli ve...