07 / 05 / 2024

Panorama Plus iletişim

Panorama Plus iletişim

Eskişehir’de Halk GYO tarafından hayata geçirilen Panorama Plus, yükselmeye devam ediyor. Panorama Plus’da kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor.Projeye Eskişehir dışından da pek çok yatırımcı ilgi gösteriyor.

Colorist Panorama iletişim!

Lansman öncesinde talep toplamaya başlayan Colorist Panorama projesinde 77 adet villa daire bulunuyor. Colorist Panorama iletişim numarası 0850 532 00 60...

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi!

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 5+1'e  kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler başladı. 

Strada Plus Akzirve iletişim!

Strada Plus Akzirve iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Panorama Hisar Evleri iletişim!

Panorama Hisar Evleri iletişim için 444 7 948 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 4 bin metrekareden oluşan projede konut fiyatları 265 bin TL'den başlıyor.

Hisar Panorama iletişim!

Hisar Panorama iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. İşte Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri...

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim!

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim için 0212 347 39 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 38 adet konut bulunuyor.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim!

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim için 444 36 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Panorama Plus iletişim Haberi

Panorama Plus iletişim

İnşaatın yüzde 60’ının tamamlandığı proje, Ağustos 2015’te teslim edilecek. Yüzde 0.49’dan başlayan faiz oranları ile ‘kişiye özel’ ödeme seçenekleri sunan Panorama Plus, düşük peşin ödeme sonrası iki alternatifli ara ödeme ve teslimde ödeme modelleri ile alıcılara çeşitli avantajlar sunuyor.


Aynı zamanda Halk GYO’nun ilk projesi olan Panorama Plus, şehrin ilk ‘Yeşil Bina Sertifikası’na aday konut projesi. Projeye Eskişehir dışından da pek çok yatırımcı ilgi...