28 / 04 / 2024

panorama plus kişiye özel ödeme planı

panorama plus kişiye özel ödeme planı

HALK GYO'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir'in yeni ikonu ve en yüksek binası olarak hızla yükselmeye devam ediyor, inşaatın yüzde 60'ının tamamlandı...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

S(!)mart City'de kişiye özel vade farksız ödeme koşullarıyla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen S(!)mart City projesinde kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödeme koşulları! 400 bin TL'ye!

400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Hacettepe Teknokent'te 2 bin kişiye iş kapısı!

Hacettepe Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Abdurrahman Güngör, bin 720 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek "Yapımı süren 6 blokla teknokentte çalışan sayısı 2 katına çıkacak" açıklamasını yaptı.

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. Projede 2 blok yer alıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulandığı Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 11 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Hazırlanan raporda otoyolun ekonomiye yıllık ortalama 4 milyar, üretime 2 milyar lira katkı sağlayacağı ifade edildi. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 11 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Antasya Residence projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödemeler uygulanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında kişiye özel ödeme sistemi uygulanıyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Ümraniye'de inşa edilen Antasya Residence projesi kapsamında daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

Meydan Dükkanları 200 bin kişiye hizmet verecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bölgede 3 yıl içerisinde 40 bin bağımsız bölümün inşa edileceğini belirterek, "Şu anda üzerinde çalıştığımız kent meydanını günde 200 bin kişiye hizmet verecek şekilde planladık" dedi.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan daireler için kişiye özel ödemeler oluşturuluyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Ümraniye Antasya Residence projesinde kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Ümraniye Antasya Residence projesinde kişiye özel ödeme planları uygulanıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

panorama plus kişiye özel ödeme planı Haberi

panorama plus kişiye özel ödeme planı

HALK GYO'nun ilk konut projesi olan Panorama Plus, Eskişehir'in yeni ikonu ve en yüksek binası olarak hızla yükselmeye devam ediyor, inşaatın yüzde 60'ının tamamlandığı projede yaşam, Ağustos 2015'te başlayacak. Yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranları ile "Kişiye özel" ödeme seçenekleri sunan Panorama Plus Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Birdal, Eskişehir'in ilk "Yeşil Bina Sertifika Adayı" konut projesini de şehre kazandırdıklarını söyledi.


Vatan...