27 / 04 / 2024

S(!)mart City Ümraniye'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

S(!)mart City Ümraniye'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Firma: SiYapı ve Şua İnşaat

Proje: S(!)mart City

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen S(!)mart City Ümraniye projesinde kişiye özel ödemeler ve faizsiz seçenekler sunuluyor.




S(!)mart City projesi,  SiYapı ve Şua İnşaat  ortaklığında 2 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 186 konut yer alıyor. 


Uluslararası Finans Merkezi ’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesinde toplam arsa alanı 5 bin 300 metrekare olarak belirlendi. 


Proje konum olarak Ümraniye, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar’a, köprülere ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na, okul, hastane ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede yükseliyor. 


A blok zemin+14 ve B blok ise zemin+15 kattan meydana gelen S(!)mart City projesinde yüzde 1 KDV ve kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri uygulanıyor. 


S(!)mart City Ümraniye'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılacağı S(!)mart City Ümraniye projesinde yer alan konutların alanları 57 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor. 


S(!)mart City Ümraniye daire alanları:

1 oda 1 salon dairelerin alanları 57-73metrekare

2 oda 1 salon dairelerin alanları 105-107metrekare

3 oda 1 salon dairelerin alanları 157metrekare.


S(!)mart City Ümraniye sosyal alanları içinde kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, akıllı ev sistemi, yönetim ofisleri ve lobi, fitness salonu, oyun alanı, ankastre mutfak, kapalı otoparklar, sauna ve buhar odası ve spor alanları bulunuyor. 


S(!)mart City Ümraniye Adres: Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul


S(!)mart City Ümraniye iletişim

Tel : 0216 533 91 00

Web: http://simartcity.com


projeye sor



Geri Dön