17 / 07 / 2024

Pansiyon İnşaatı

Pansiyon İnşaatı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılacak 300 öğrencilik yemekhaneli pansiyon için ihaleye çıkıldı. İhale, 26 Haziran 2012 Salı günü saat 13:30'da yapılacak

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Miraz Pansiyon Turizm Tekstil İnşaat Lojistik ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Pansiyon Turizm Tekstil İnşaat Lojistik ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Turhan tarafından kuruldu.

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Pansiyon Konaklama Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bayram ve Tugay Çakmak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ Sinop Merkez 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Kağıthane Pansiyon Turizm İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kağıthane Pansiyon Turizm İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Uluocak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli lise ve pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Muş ili Bulanık ilçesi 24 derslikli lise, motor atölyesi, tesviye atölyesi, 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Edirne Merkez'de 12 derslikli lise ve pansiyon ihalesi bugün!

TOKİ Edirne Merkez Arnavutköy Mevkii TOKİ Mahallesi 12 derslikli anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi, 180 öğrencilik pansiyon inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'da gerçekleşecek.

Malatya Akçadağ'da TOKİ 300 öğrencilik pansiyon yaptıracak!

Malatya İli Akçadağ İlçesi Başpınar Mahallesi 300 Öğrencilik Pansiyon İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Malatya'da 300 öğrencilik pansiyon yaptıracak!

Malatya İli Akçadağ İlçesi Başpınar Mahallesi 300 Öğrencilik Pansiyon İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Bolvadin Öğretmen Lisesi pansiyon inşaatı hızla ilerliyor!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Mustafa Hüsnü Gemici Anadolu Öğretmen Lisesi'nin pansiyon inşaatı hızla devam ettiği belirtildi. Bir aksilik çıkmadığı takdirde pansiyon inşaatının Ağustos 2014'te tamamlanması planlanıyor...

Pansiyon İnşaatı Haberi

Pansiyon İnşaatı


Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, 300 öğrencilik yemekhaneli pansiyon yapım işini ihaleye çıkardı. 


İhale, 26 Haziran 2012 Salı günü saat 13:30'da gerçekleştirilecek.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için