05 / 05 / 2024

papatya Residence konut tipleri

papatya Residence konut tipleri

PAPATYA Park Residence ortaklarından Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma, Papatya imzasıyla bugüne kadar birçok iş yaptıklarını söyledi.Papatya ' dan sadece 1+1 daire...

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium Gayrimenkul İnşaatın, yapımına devam ettiği, İmperium No1 Residence Konut Projesi 2021 yılında tamamlanacak...

Wen Levent Residence konut fiyatları!

Wen Levent Residence projesi 14 katlı tek blok olarak yükseliyor. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirilen Wen Levent Residence'ta fiyatlar 383 bin TL'den başlıyor...

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Papatya Park Residence'ta 2. etab Mart 2017'de satışa çıkacak!

Beylikdüzü - Beykent'te Papatya Residence ve Papatya Vadi Konakları projelerini hayata geçiren Düzlem Yapı, 557 daire ve 18 dükkandan oluşan üçüncü papatyasını aynı ilçeye kondurmaya hazırlanıyor.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap satış ofisi!

Düzlem Yapı Papatya Park Residence 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 34 94 olarak belirtiliyor. Toplamda 557 konut ve 18 dükkanın yer aldığı proje 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek.

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık!

Esenyurt Papatya Park Residence 2. Etap satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje 21 bin 344 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Royal Garden Kartal'da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group’un Kartal’da hayata geçirdiği yeni projesi Royal Garden Kartal Residence konut alıcısından tam not aldı. 1 Eylül’de ön satışa çıkan proje büyük ilgi görünce Royal Grup, 30 Eylül olan kampanya bitimini 30 Ekim’e kadar uzattı.

2001 yılında 7000A Residence satışa sunulmuş!

2001 yılında Ant Yapı'nın Ataşehir'de 10 bin metrekare alanda inşa edeceği 7000A Residence satışa sunulmuş. 2 daire seçeneğinin bulunduğu 7000A Residence konut projesinde 140 daire yer alacakmış.

Çaku Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çaku Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünal Çaku tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs 2015 tarihinde Papatya Residence Esenyurt'ta kuruldu.

Papatya Park Residence satılık daire!

Papatya Park Residence satılık daire fiyatları 177 bin 500 TL' den başlıyor. Düzlem Yapı imzası taşıyan Papatya Park Residence projesinde toplam 1140 adet konut bulunuyor.

Papatya Park Residence projesinde 40 ay 0 faizle!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen Papatya Park Residence projesinde yer alan konutlar için 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Papatya Park Residence ilk etapta 0 faizle! 177 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 177 bin TL 'den başladığı Papatya Park Residence projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Projede faizsiz vadelendirme seçeneği ile konut sahibi olunuyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence iletişim!

Beylikdüzü'nde hayata geçen Papatya Park Residence projesinde 1.140 konut hayata geçiyor. Projede yer alan dairekler 3 etap halinde yükseliyor. Beylikdüzü Papatya Park Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

papatya Residence konut tipleri Haberi

papatya Residence konut tipleri

PAPATYA Park Residence ortaklarından Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ağma, Papatya imzasıyla bugüne kadar birçok iş yaptıklarını söyledi. Ağma, Kadıköy Kızıltoprak'ta kentsel dönüşüme de imza atacaklarını belirterek daha çok rağbet gördüğü için Beylikdüzü projelerinde arsa sahipleriyle birlikte sadece 1+1 konut olan bir proje yaptıklarını...