15 / 05 / 2024

Papazın Konağı

Papazın Konağı

Karabük Safranbolu' da 'Papazın Konağı' olarak bilinen 151 yıllık binadaki restorasyon çalışmaları tamamlandı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak Papazın Konağı ilçemizdeki önemli tarihi yapılardan biri dedi...

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Kocaeli Demirciler Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, restore çalışmaları tamamlanmak üzere olan Demirciler Konağı'nın tarihe ışık tutacağını söyledi.

Çanakkale'de yıkılan konağının inşaatı durduruldu!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan hükümet konağının yeniden yapım inşaatı durduruldu. 

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 11 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Hükümet Konağı'nın ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saaat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın ve Çanakkale hükümet konağı ihaleleri yarın!

TOKİ Aydın'ın Çine ile Çanakkale'nin Eceabat ilçelerinde hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı inşa etmek için 27 Ağustos'ta ihaleye çıkacak...

Papazın Konağı Haberi

Papazın Konağı

Karabük Safranbolu'da 'Papazın Konağı' olarak bilinen 151 yıllık binadaki restorasyon çalışmaları tamamlandı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak "Papazın Konağı ilçemizdeki önemli tarihi yapılardan biri. O zamanki dönemde kilise olarak kullanılan yapı 1956'da Osmanlı fetih geleneklerine göre camiye dönüştürülmüş. Şu anda cami olarak hizmet veriyor"...