26 / 07 / 2024

papillon tur boztepe towers

papillon tur boztepe towers

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, tu-rizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti. Boztepe Tovvers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap edec

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ordu Boztepe'de çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, en önemli mesire ve turizm alanı, teleferik ile her yıl on binlerce insanın ziyaret ettiği 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin çarpık yapılaşmaya karşı korunması gerektiğini belirtti.

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti kuruldu!

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti, 16 Mart'ta kuruldu.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Trabzon Boztepe'ye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. Mehmet Çicivioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Kavrar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir'de kuruldu.

Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Ak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte, Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

papillon tur boztepe towers Haberi

papillon tur boztepe towers

Seyahat acentesi olarak kurulan Papillon Tur, daha sonra faaliyet alanlarına araç kiralama, turizm, mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini dahil etti. Şu anda Boztepe Tovvers projesi üzerinde çalışan firma, bu projeyle bütün gelir gruplarına hitap etmeyi planlıyor.


Papillon Turun A grubu seyahat acentesi olarak yabancı yatırımcılar tarafından Trabzon’da kurulduğunu, zaman içinde şirketi yabancılardan satın alarak Trabzon’a kazandırdıklarım söyleyen Papillon Tur Yönetim Kurulu Başkanı Derya Öksüzoğlu, şirketin alınmasından sonra araç kiralama ve turizm alanlarında faaliyet göstermeye başladıklarını dile getirdi. Öksüzoğlu, Papillon Tur’a 2010 yılında mühendislik, mimarlık ve müşavirlik hizmetlerini de dahil ettiklerini belirtti. Samsun dahil Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük projesi olan " 1001 Pırlanta Vadisi”nin çizimi ve mimari ta-sarımından sonra mimarisi kendilerine ait olan yap-sat konut projesi “Boztepe Towers” üzerinde çalıştıkları...